maanantai 28. toukokuuta 2012

Zombieleffaa yömyöhään eikä Helluntaina heilaa

Ja tuosta viikko vierähti viime postauksesta, olen siis enemmän kuin pahoillani. 
Eipä ole kummosia juttuja tapahtunut sinä aikana. 
Perjantai meni niin helevatan tylsästi. Ostin chilipähkinöitä ja limukkaa ja katselin kotona elokuvaa. Enkä todellakaan muista sen nimeä, koska se ei ollut mistään parhaimmasta päästä. Mutta mitäs sitä muutenkaan tylsää iltaa viettäisi kuin surkimusleffan parissa. 
Lauantai-aamuna äiti lähetti viestin jo seitsemän jälkeen ja heräsin siihen. Lähdettiin yhdeksältä kiertään eri kauppoja missä sattui olemaan kukkasia myynnissä. Muahan ei voinut vähempääkään kiinnostaa, koska mulla ei ole puutarhaa........ Äiti sen sijaan jaksoi kiertää ja pähkäillä. Loppujenlopuksi löydettiin tai siis ylläripylläri MINÄ löysin äiteelle kaksi eri kukkalajia mitä se sitten päätti ostaa pihaansa. Kukkaostosten jälkeen äiti ajoi Prisman pihaan ja käytiin kiertelemässä Tivoli Seiterässä? Jos se nyt se oli.... Mutta kuitenkin. Oli yllättävän vähän porukkaa ja päätettiin ostaa molemmille yksi laitelippu ja mentiin johonkin laitteeseen mikä meni niin lujaa, että lensin penkistä suoraan äitin kylkeen :D. Oli kyllä mukavata ja naurua riitti. Hassuttelujen jälkeen lähdettiin äiskälle ja värjäsin sen hiukset. Piti alkaa laittaan kukkia pataan, mutta äitin piti mennä jo pesemään hiukset, niin kukas viherpeukalo sinne jäikään puuhaamaan?? MINÄÄÄÄ!!!1 hahahahahaha. Naureskelin itsekseni ja mutisin, ettei musta kyllä ikinä mitään puutarhuria tulisi. Sen jälkeen lähdettiin vielä syömään, minkä jälkeen taas siirryinkin naapuriin Sirulle. Siellä vietin koko loppuillan katsoen porukalla Poliisit-maratoooooonia, Euroviisuja ja lopulta Zombieleffaa. Sen jälkeen kotiin käveleminen ei tuntunut kamalan hyvältä idealta. Varsinkaan kun Siru ja Herkko pelotteli, että pusikosta tulee "SHHHHHHZHZHZHHZ" ja syö mut. Mutta onneksi Artulla oli sama suunta ja lähdettiin yhdessä pelkäämään zombeja. 
Se oli sellainen touhukas ja ihana lauantai. Sunnuntaina heräilin ennen yhtä päivällä ja lähdettiin hakemaan Jermua iskältä ja suunnattiin mummille ja ukille syömään. Siellä on aina niiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvää ruakaa. Ahihi. Olin  laittanut shortsit jalkaan eikä mummi ole koskaan nähnyt tota mun tatuointia niin voitte arvata, että sanomista tuli. Harmi kun ei ollut iskä paikalla puolustamassa mua :D. Ennen viittä lähdettiin himppeen, koska Jessen piti lähteä rippikirkkohommeleihin. Mä hioin Sirulla tuolia ja se otti aurinkoa, mikä työnjako. Mulla on siis uusi projekti. Kaks samanlaista nojatuolin runkoa pitäis maalata! Yhtäkkiä äitee soitti ja sille piti lähteä viemään vettä, koska se oli lähtenyt rullaluistelemaan ilman juotavaa hirveellä helteellä. GO MOTHER!!1 Värjäsin myöskin Sirun hiukset eilen. Ja sen jälkeen pääsin pitkästä aikaa saunaan, minne meinasin tukehtua x 100, hirvittävä kuumuus. Sellainen sunnuntai. Oikeastaan Helluntai, ILMAN HEILAA tästä ei hyvää seuraa, iik! 
Se mikä viime viikossa oli masentavaa oli se, että torstaina olin ihan fiiliksissä menossa kuuntelemaan Lassi Valtosta Suistolle, koska viime kerralla se ei päässytkään tulemaan. Mutta kelle pistettiin iltavuoro just sille päivälle. Ainoo päivä sillä viikolla töitä ja just torstaina. Jäi vähän Lassit väliin. Miks kaikilla on jotain sitä vastaan, että menisin kuuntelemaan, pärkele! 
Mutta OH MY GODdddDDd käyks päevät vähiin vai vähiin? Kreeta mua jo huuteloo <3. 
Sama hotellikin kun viimeksi. Toivottavasti Mauri-kisu olisi vielä hoodeilla. 
Heipsun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti