maanantai 26. syyskuuta 2011

Tervemenoo kaikki

Joo hei lähtekää kaikki ulkomaille viikoks taikka kahdeks kuukaudeks. Minä jään tänne Suomeen, oi niin mielelläni. Etenkin nyt ajatus tuntuu pahalta, koska kipuilen eli flunssailen kovasti. Työpäivä jäi kovin lyhyeksi, kiitos jatkuvan aivastelun, nenän valumisen ja silmien vuotamisen. Sen jälkeen on kyllä tullut nukuttua oikein olan takaa. No mutta huominen menee kivasti kotona sairastaessa ja Pumpkins vs monsters peliä pelatessa. Johon olen valitettavasti jäänyt koukkuun ja olen hermoromahduksen partaalla kun en pääse yhdestä kentästä läpi IKINÄ!!!1 huah! 
BBBBAH mikä itkuraivo mua riivaa, haluun jonnekkin lämpimään :( sekin olis jo kova juttu, jos Suomesta pääsis. Ei sillä, että mulla olisi jotain sitä vastaan, koska ei ole. buuhuuhuhuhu! 

Mutta kaikesta kurjuudesta huolimatta, mulla oli mukavuus viikonloppu. Perjantaina lainasin vähän äitin autoo ja hurautin Parolaan Sofian kotoseen, jossa kohtasin vallanmainioita kavereita. Ketäs sielä nyt oli no Hilbe tietty ja Susanna piipahti kera Lauran. Löhöttiin vaan ja katseltiin telsua ja mietittiin lauantain meininkiä. Kello kahdentoista jälkeen tulin takaisin Hämptoniin ja kyytiini tuli muutamat juhlijat (äiti.......................+frendit). Onneksi matka heidän kanssaan oli kovin lyhyt ja pääsin vihdoin viemään auton parkkiin ja kotiin lepäämään! Heh, parkkihan sijaitsi sairaan kävelymatkan päästä meitsin kodista, syystä että keskustassa parkkipaikkoja on heikosti.... Kuitenkin kävelin niin supernopeesti tuola kylmyydessä, että se ei edes tuntunut kamalalta. Humalainen vanha pariskunta tosin alkoi huutelemaan minulle ja väiteltiin hetki siitä, että oliko toinen mun koroista rikki. Ei ollut, minä voitin. 

Lauantaina nukuin pitkään(aah). Kunnes äiti soitti ja käski palauttaa auton. Ei siinä sitten auttanut muu kuin kävellä mulle aivan liian suuret ylämäet auton luokse ja palauttaa auto. Kotio päästyäni piti aloittaa valmistautuminen iltaa varten, kun eiliset tytöt olivat kovaa vauhtia saapumassa. Pelailtiin juomapeliä ja kuunneltiin musiikkia, kunnes saapui lisää tyttöjä. Kymmenen jälkeen liikahdettiin Hämeenlinnan yöhön ja mukaani otin mitä pahimman päänsäryn. Joka lopulta aiheutti sen, että oli pakko lähteä kotiin, aikasin. Mutta ei se niin kamalaa ollut, koska kotona on parasta ja PARAS ♥. 

Sunnuntai meni vaan kotona hengaillen ja muikkuja syöden!!!1ahih. 
  

Täsä vähän kuveja lauantailta. MOIKA!

2 kommenttia: