maanantai 12. marraskuuta 2012

Ostoksia

Tässä tulee muutama vaatekappale, mitä oon ostanut tässä lähipäivinä. Vaikka mun on pitänyt säästä kovasti Tallinnaa ja Barcelonaa varten. Nyt teen lupauksen, että seuraavat vaatteet ostan vasta Tallinnasta. I promise. 
New Yorker 
Gina Tricot 
ONLY 
Onlyn myyjä sai mut ostamaan isomman paidan kuin mitä olisin halunnut. Sai niin hyvin ylipuhuttua ja ainoossa sopivassa koossa oli värivirhe. Ja mä satun olemaan aika pikkutarkka tommosissa asioissa. Ja nyt mua ärsyttää, koska toi on turhan iso mun päälle :D yhyy.

Tänään sain myös vihdoistaviimein ostettua uuden muistikortin kameraan. Eipä tarvitse stressata enään sitäkään. Koska oon jo nähnyt unia, että lähdettiin Barcelonaan ja unohdin hankkia tilavamman muistikortin......... :( siis aivan kamalaa. 
Hintoja en noihin laittanut, mutta jos kiinnostaa niin kysy ihmeessä. Nyt lähden suorittamaan kuskin hommia. Kuskista puheenollen, ens viikolla on kakkosvaihe. Huoh, kurjaa. Ens viikolla tapahtuu myös toinenkin jännä juttu. Mutta siitä kerron joskus myöhemmin! jaiks. Heissun.

3 kommenttia:

 1. mä voin ostaa sulta ton viimesen vaatekappaleen jos kerta se on sulle liian iso ;D

  hamish

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah paljon maksat! :D se oli reilut neljäkybää, mutta ei niin paljoo tarvi maksaa, koska olen säälittävä :D että jos oikeesti kiinnostaa niin kerro! mua pelottaa että toi jää muuten vaatekaappiin piiloon ikuisiksjoiks.

   Poista
 2. kiva kun oon heittäny tänne ostoilmon ja sit unohtanu koko homman :D
  mua vois kyl oikeesti kiinnostaa, varsinki jos sä ihan OIKEESTI et tuu ite tota käyttäneeks. mulla se vois päästä oikeuksiinsa :)
  kun se kerta on ihan brand new niin kyllä mä ton koko hinnan voin sulle maksaa! ..tosin en vielä vaan vasta kuun lopussa ;P

  VastaaPoista