lauantai 6. lokakuuta 2012

Voi Stig, paljon pusuja sulle

Kuten otsikosta huomaatte, meikäläinen repäs ja lähti kuin lähtikin katsomaan Stigin keikan. Eikä se ollut taaskaan hyvä idea, koska mun sydän sulaa vieläkin. Aijai. Einon kanssa oltiin astumassa Torin Panimoon kunnes näin lauman rastapäisiä miehiä ja innostuin. Välistä paistoi kuitenkin joku maailman pisin mies sätkä huulessa, ja sehän oli Stigi ja tuli "hiki hiki hiki"! "Mitään päällä mul ei oo, ei lompakkoo ei ees kelloo"...... :D Ah. 
Eilen oli kyllä aivan loistokas ilta ja näin satatuhattamiljoonaa ihanaa ihmistä. Välillä jäin kaipaamaan tyttökavereiden seuraa, koska huomasin yhdessä vaiheessa että mehän ollaan pelkällä äijäporukalla iltaa istumassa. Mutta ei se mitään kun rakkauden tunnustuksia sateli. Puspus. Paitsi Stigiltä, voi veljet :---( 
Iltaan mahtui niin draamaa kuin iloa, tanssia ja halailua, STIGIÄ STIGIÄ STIGIÄ, ilmasia drinksuja, ihania ihmisiä, vanhoja kaiffareita, sydänsuruja ja jatkopyyntöjä.  
Musta oli aika melkonen ylläri vetää VIIMEISENÄ biisinä ......................... 
:D hohoh. Ihan järkyttävä biisi. 
Mutta heiiiii sain iskältä nimpparilahjaks Dooleysia NAMNAM! Ja minä joka ajattelin etten ikinä omista autoa, omistan nyt soman pienen sinisen sitikan Sirun kanssa. :-----------D hullua! 
Ja tällä hetkellä vithuttaa älyttömän paljon jättiläiskärpänen, joka pitää hirveetä ääntä mun ikkunassani. Heeeeeelp! yäk. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti