sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Maminpäivä

Jepsujee, tänään on tosiaan Äitienpäivä, mutta alotan kertomalla perjantaista. Perjantaina tosiaan heräsin joskus 11 aikaan ja olin jo kokonaan luovuttanut illan suunnitelmien suhteen. Kunnes sitten Hilma soitti, että Sonjan kyydillä pääsis Lahteen ja ei tarvis maksaa kyytejä, HURRAA! Meikä alko pakkaileen kamoja ja kuuden aikaan lähettiin sitten kohti Lahtea. Juhlittiin sielä Hilben synttäreitä ja oli muksua. Näin jopa vihdoistaviimein yhden ylimukavan ihmisen. Tiedät kyllä ketä tarkotan jos luet tätä. Vai miten se sanotaan :D. Nukahdin kyllä jokseenkin aikasin sinä iltana, mutta ei se mitään, oli kiva unikaveri. Aamulla alettiin Hilman kanssa tekeen nuudeleita, mikä oli huvittavaa, tein taas kaiken vaikeimmalla tavalla ja naurettiin niin tyhmille jutuille. Istuttiin keittiössä jostain aamu kahdeksasta yhteentoista asti. Sitten alettiin jo laittaan itteemme kuntoon. Tai no kuntoon ja kuntoon. Kateltiin telkkaria ja noi teki mitä teki ja taas katottiin lisää telkkuu. Lauantaina siinä neljän aikaan äiti lähtikin jo hakeen meitä kotio. Autossa oli hiljasta ja kaikki oli ihan väsyneitä. Eilen en sitten muuta tehnytkään, kun sain vihdoinkin laitettua noi kajarit tähän koneeseen kiinni :D. Ja sain hyvän puhelun, mutta ei siitä sen enempää >:D. 
 
Tänään sitten heräilin ennen kahtatoista ja menin keittiöön halaamaan sankaria, eli äitiä, joka oli alkanut kokkailemaan äitienpäivä-ateriaa. Oli kyllä aika nannaa.
 
Tulostettiin myös meiän matkaliput, koska matkaan on enään 18 päivää! Huii. En millään malttais odottaa. Mietittiin vaan monelta mun pitäs sillon lähtee koulusta, että keretään varmasti tarpeeks ajoissa lentokentälle, niin tuli vaan suurempi hinku jo lähtee, aww. Mulla on nyt niin täys olo, ja tuntuu pahalta, kun tänään on tullut syötyy niin paljon ja harkatkin peruttiin. Pitäs vissii tehä sitten jotain muuta kun ei pääse palloileen.
 
Käytiin myös äsken Sirun ja äitin kanssa mummun haudalla <3.  
  
Aiheesta toiseen taas, mulla on ihan kamala stressi koulusta. Mulla on värioppitehtävät kesken, en oo alottanutkaan tekeen esitelmää värijärjestelmistä, pitäs täyttää joku näytön suunnittelu- ja valmistelulomake josta en tajua yhtään mitään uhhuhuh. Paniikki, paniikki.
 
Yh, taidan nyt jatkaa musiikin kuuntelua ja stressaamista + lakkaan kynnet HAHA. 
MOIKA t. vamu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti