torstai 2. elokuuta 2012

Saituri laittaa elämän risaiseksi

Ei helvetti mä sanon :'''''''D Tein äsken tilauksen mikä aiheuttaa mussa suuria pelontunteita, ahdistusta, iloa, onnea, naurua, mahtavuutta, paniikkia ja kaikkea sekaisin ::D:D En voi lopettaa sekoilemista. HAHAHAHAHHAAH. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! Mä en kerro kuitenkaan mitä tilasin. Näätte sitten kun saan sen tänne omakseni, voi elämänkevät......................... :D:D:D:D:D:D: xDxDxD 
Ja nyt sit vitusti töitä!11111111111111111

26 kommenttia:

 1. mitä sitä turhaan jännittään. et saa kuitenkaan kommentteja, kuten oot saattanu huomata edellisistä postauksistas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. triittrööttriiiiit xD mä en kirjoita tänne näitä juttuja tommotteiden perseenreikien kommenttien toivossa. please go home ja tuu sit kertoon kun on kunnon asiaa. Mukavien kommenttien kirjoittajat on vaan plussaa, pusipusi. ja vithu sen sulle sanon, että mähän jännitän jos jännitän. :D eheh anonyymi, nolo.

   Poista
  2. Ja sua näyttää kovasti kiinnostavan mun kommenttitilanne kun oot pitkällekkin jaksanut selata :)

   Poista
  3. vaikka mä en sulle kommentoikaan, niin luen kovin mielelläni mitä kaikkee sun elämässäs tapahtuu ! että joo....................

   Poista
  4. joku kai luulee, että aina lukiessaan on jätettävä kommentti :---) eli kukaan ei sit varmaan lue tätä kun ei tuu kommenttejakaan, voi hitsi. paitsi itse anonyymi.

   Poista
 2. mikäs vittu tämän anon ongelma on? :D
  ja rakas ystävä, tulithan sinäkin kommentoimaan. tosin olisit voinu jättää väliin. tekis mieli sanoo rumasti, urpo.

  rakkaudella hamish

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jaa a :D ei kiinnosta! nää on näitä "parkkiruutuun juurikin naaman edestä kiilaaja kusareita" ! :D

   Poista
 3. nauroin tuolle anolle, säälittävä ! :DD

  VastaaPoista
 4. joo olihan tuo lapsellisesti sanottuo tuolta anolta, mutta se mua ihmetyttää, että jos bloggari saa negatiivisen kommentin, ei sitä tarvi heti vettää hernettä nenään ja haukkua se kommentoija aivan maahan ja tehä sille vielä oma postaus. tuo kertoo vaan huonosta itsetunnosta, että on pakko saaha haukkua se, joka sen alotti ja esittää muille kuin kova on, eikä kannata tulla aukoon. oisit voinu asiallisestikin ilmoittaa sille, että se on sen näkökulma, mikä ei sua kiinnosta. ja tääki kommentti sua varmasti vituttaa, mutta oma päätökseshän on, että vastaatko tähän vittuilulla vai jätät omaan arvoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en tajua mikä ihmisiä vaivaa. joo, oon tostakin kommentista sitä mieltä, että ei tarvitse tulla pätemään. ja niin, tottakai jos tulee tommonen ensimmäinen paskakommentti, se ehkä pikkusen yllättää ja saattaa ylireagoida. mitä sitte? tää on vaan elämää. ja oma postaus tommoselle? not. mä nyt olin muutenkin tulossa kirjottamaan juttuja ja anonyymi sattui sopivasti ruikuttamaan.

   Poista
  2. ja esittää muille kuin kova on? HALOO. mä oon niin kaukana kovasta, mutta sillon kun joku ärsyttää niin ärsytetään takas kun sitä on kerjätty. enkä ymmärrä miten ketään voi kiinnostaa näin paljon. jättäkäämme asia sikseen.

   Poista
 5. sillon jos tullaan kommentoimaan ilkeesti, niin siihen voi vastata myös ilkeesti. mutta jos palaute olis annettu asiallisesti niin uskon että myös vastaus on asiallinen. homma elämässä vaan menee niin, että kohtele muita niinkun toivosit ittees kohdeltavan ja sitä saa mitä tilaa.

  plus, että te lapselliset anonyymit huutelette täällä ip-osotteidenne suojista ilman tunnisteita. onhan se helppoo!! vitun vammaset :D

  rakkaudella hamish

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä olen ihan samaa mieltä, että ilkeesti voi vastata. totta turiset kuomaseni!

   Poista
  2. "plus, että te lapselliset anonyymit huutelette täällä ip-osotteidenne suojista ilman tunnisteita. onhan se helppoo!! vitun vammaset :D"

   ^ ja tämän on kirjoittanu anonyymi. *huutonaurua*

   Poista
  3. niin? vaan eipä ole anonyymi mulle. *huutonaurua*

   Poista
  4. ja kuten varmaan huomaat, nimi lukee perässä.

   Poista
 6. en ole anonyymi kun käytän yleistä nimimerkkiäni, jonka esimerkiks saiku ja monet muut tietää. ja ompa kuvanikin esiintyny tässä blogissa. *huutonaurua*

  VastaaPoista
 7. ainiin, rakkaudella hamish

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=mu23Pbm6VBY

   Poista
 8. kauhee sota tääl ! :D kannattasko poistaa tää postaus enneku tulee oikeesti jotain :D tai sitte kannattas poistaa se jutska, että anot ei voi kommenoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä :D no siis mä en todellakaan poista tätä postausta. tai musta on huvittavaa miten tällänen postaus edes sai minkään anopommituksen? :'D kelaa nyt, mä kirjotan mun fiiliksistä kun oon tilannut jotain? ja sen takia mua nyt yhtäkkiä vihataan. huhuh. pitäs ehkä joo vähän säädellä näitä juttuja niin ettei ihan kaikki voi tulla kommentoimaan. toki olis kiva kuulla jotain neuvoja sunmuita. Mutta jos tää menee tämmöseks sekoiluks niin jaa a. :D

   Poista
 9. haha, ei täällä mitn sodita vaan keskustellaan hyvässä hengessä.
  tosin toi juupituupi-linkki multa meni vähän ohi :P
  eivais, nyt tää täti pistää luukut ja simmut kii. over and out.

  ps. i love saiku!

  rakkaudella hamish

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jep :D maailman oksettavin biisi. kai sen piti jotenkin pilata tää hyvä henki?????? i love you too!

   Poista
 10. Pitäsköhän kaikkien lähteä ihan ulos leikkimään? thih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin no sitä mieltä mä olen, että ihminen on säälittävä jos perjantai-iltana ei ole muuta tekemistä kun etsiä jotain blogeja siihen tarkoitukseen, että voi tulla haukkumaan :'D + haastaa riitaa anonyymina :)

   Poista