lauantai 6. maaliskuuta 2010

MITÄÄ!!!1

Aluks aattelin kysyy, että mikä tän viikon tarkotus oli? HÄ. Pitiks tän olla hiihtoloma, nojoo................ Kaikki hengas jossai laivalla tai jammas itteltänsä vintin pimeeks. Mitä meikä teki? Veti zetaa niin ettei kukaan oo koskaa vetäny. Pikkuhiljaa lähesty tää viikonloppu ja innostuin! Tietenkin sitte torstaina tulin semmosee kuumeeseen, että tosiaa meinas multaki mennä vintti pimeeks. Eilen kuitenkin saavuin sairastaan tänne, Sirulle. AHAHAHHA mitä mä nyt teen? Yritän kattoo leffaa, Free Jimmy, joka kuitenkin on jumittanu pausella ton narkkari norsun kohalla jo päälle tunnin, eiku hä jo kaks tuntia? Oon ihan yksin. Jätin kuitenkin tonne lumihankeen viestin, että 'BILEET MEIL' ja nuoli suoraa ikkunaan. Epätoivosii bailaajia odotellessa siis. Kaikki muut on suuntaamassa Junoo fiilisteleen :c. Että morjons vaa niillekkin kaikille. Ja toi otsikko johtuu siitä, että mä taas ihmettelen, miks kaikki pastillit/kurkkukarkit tai no kaikki mahdollinen jää kiinni mun kurkkuun. Minkä perkeleen luvalla ne jää sinne? On taas huisii ni ottelen huisilla webillä huisii kuvii huisii blogii hehz. Maanantaina pääsen hikaroimaan taas kouluun, kiitos siitä. Koulu totta tosiaan on kuin mulle luotu paikka. <3 jepaaaaaaa.

3 kommenttia:

  1. no juno oli liian villiä ainakin mun selälle :< itkin vaa koko loppuillan ku sattu ku vähä keräilin siinä suiston ovella!

    VastaaPoista
  2. aijaa =( mikä siinä selässä oikein on!

    VastaaPoista
  3. no siinä on joku hömppö turpooma ja jotain. sain lääkäriltä kunnon lääkkeet ja se sano että pitäis mennä itestään ohi. lääkkeet ainaki tehoo :D

    VastaaPoista