tiistai 28. helmikuuta 2012

Helvetinmoisessa lumimyräkässä tulee Kreetaa ikävä

Ekaks mun pitää mainita, että eilen hehkutin mysliä ja sen sellaista. Söin sitä ja tulin tulokseen, että minä en enään tykkää siitä. Hyi. 

Mutta sitten asiaan! Tänään piti lähteä Lauran kanssa lenkille ja herätessäni huomasin, että pihallahan myrskyää enemmän kuin laki sallii. Vihaan myös puhelinsoittoja. Enkä tarkoita tällä kavereita vaan asiallisia puheluita. Tänään kuitenkin otin puhelimen kouraan ja pistin soittaen ilman turhia mutinoita. En tajua miksi, mutta tommoset puhelut pistää mun masun kipuilemaan. 

Mutta niin tosiaan, en millään malttaisi odottaa Kreetan reissua. Harmi, että se tulee kestämään vain viikon verran, mutta on sekin jotakin. Jotakin ja vähän enemmän <3. Sitä paikkaa onkin ollut kova ikävä vaikka viime visiitistä on aikaa vain kaksi vuotta. VOISIN VAIKKA MUUTTAA SINNE! Olisinpa vähän parempi puhumaan englantia ja rohkeampi niin etsisin sieltä samantien töitä ja jäisin sinne. Ehkä näin teen, ehkä en. Kumpa Mauri-kisu osuisi taas kohdalle! 

7 kommenttia:

 1. koska te ootte menossa sinne? ja kenen kaa tä?? :O
  kysyy kateellinen hamish hattulasta :'(

  VastaaPoista
 2. Nätti banneri sulla (:

  aboutmeroosa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. muutetaaks yhes ulkomaille töihin? :) IHAN FOR REAL oon kelannu! tsikitsiki.

  VastaaPoista
 4. Hanski - Mukaan lähtee iskä,mari,henna + rasmus, atte,jesse,siru herkko ja meitsi. Lähde mukaan maksaa vajaat 600 euroo (mikä on melko paljon viikosta....) mutta kun yhelle olis vielä tilaa ku Jompsteri ei nyt sit lähdekkään. Ja me mennään sinne 31.5.-8.6. :----)

  Roosa - Kiitokseja! :)

  Hilma - KÄY. Todellakin käy. Tästä puhumme lisää ensi viikolla!!1

  VastaaPoista
 5. Ohmy....Toiveajattelin ja luulin ensin otsikon mukaan että lumimyräkässä tulee mua ikävä:-( En maltsi oottaa että nähtäis taas kamu

  T. Kreduel

  VastaaPoista
 6. haha oot ihana! toivottavasti nähdään pian! :)

  VastaaPoista
 7. juu jutskaillaan ku tuun yökyläileen! Mul ois oikeesti aikalailla kuviot sillee et ois mahkui lähteekki jokskin aikaa! vähä ois kreisii ku se toteutuis uaa!

  VastaaPoista