sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Summer Up, check

Summer Upista selvitty ja kotiovella odotti kasa KOIRAN KARVOJa hyi hele, voitteko naapurit hyvät huolehtia ne johkin muualle kun tohon rappukäytävään? Meinaan tukehtua koira-allergian aiheuttamaan hengenahdistukseen, joten kiitos. 
Joo, mutta jee. Eli Perjantaina lähdin rinkka selässäin köpöttelemään kohti linja-autoasemaa ja ylläripylläri linjuriauto oli myöhässä viisitoista minuuttia. Sen jälkeen tunnin verran istuskelin vähän turhan kuumassa bussissa voimakkaasti hieltä haisevan miehen takana ja kuunnellen joidenkin nuorten naisten sairaanhoitajakoulutus-hehkutuksia. Okei no musiikkia kuuntelin, mutta hermoileva ihminen kun olen jouduin käyttämään vain yhtä kuuloketta, että kuulen mitä ympärillä tapahtuu. 
Hilma tuli mua jonkin matkaa vastaan ja kaupan kautta mentiin sen kotikoloseen. Vähän syötiin ja juotiin ja tsajajajajajaja, mikä tarkoittaa sitä että valikoitiin illan vaatteita. Lähdettiin Summer up- dösällä kohti Mukkulaa ja tiedoksi vain, bussiin astuessamme emme voineet tietää että edessä oli helvetti. Ihmiset raivosi ja huusi ja hikoili kuin pienet siat. Bussikuski joutui availemaan ovia vähän väliä ettei kukaan tukehdu ja läkähdy. Hiki virtasi, eikä bussikuski pysäyttänyt bussia vaikka kaikki halusivat hypätä kyydistä jo aikaisemmin. Se oli aivan järkyttävä kokemus. Kuitenkin se unohtui pian ja oltiin silmäilemässä Ruudolffia, koska se on ehdottomasti maailman, tai ainakin Suomen komein mies ja aivan sairaan siisti tyyppi ja mahtava räppäri. Sen jälkeen vuorossa oli JVG mitä en hirveesti oo ehtinyt kuunnella tai olla innoissani siitä, mutta sen jälkeen oltiinkin jo fiilistelemässä Elokuuta. minkä jälkeen jäin jumittamaan eturiviin, jotta mun sokeat silmäni ja kuurot korvani saisivat täydellisen kuvan GG Caravanista, mikä oli aivan mahtavaa! Siis IHANAA. Ja se fiilis kun saat pitkän katseen bändin jäseneltä ja alat jo pikkuhiljaa punastua! AH. Ja olin kai lähellä saada turpaani kun nämä kaksi lehmää suoraan Lappeenrannasta koittivat rynniä jonkun 8v pikkupojan jättämään aukkoon. "VITTU HEI tästä lähti äsken kaks tyyppiä meille kyl on tilaa mee helvettiin plaaplaaaa..... katotaa hei vaa kymmenen minuutin päästä ni me ollaan siinä". Samaiset coolit mimmithän leikitteli mun vierustoverini pitkillä hiuksilla ja uhoilivat leikata ne. Voin teille kahdelle kertoa, että ne saatanan rumat hulahula-kaulakoristeet on niin mennyttä aikaa ja Lappeenranta? Koska sen mainitsitte niin tarkoittiko se sitä, että teitä pitäisi pelätä? Ja se teidän aivan järkyttävä teiniaksentti ja ne hirveet aurinkolasit olisitte voineet jättää kotiin, sinne GangstaLappeenrantaan. Toivottavasti muut Lappeenrantalaiset on vähän fiksumpia. Toivon, että teitä hävettää ja hankkikaa elämä :).  GG Caravan siirtyi lavalta ja vuorossa oli illan pääesiintyjä, Jukka Poika <3. Sille satamiljardia ja ääretöntä sydäntä. Olet ihana mies. Sitäkin jäin yksin seurailemaan eturiviin, koska JUKKA POIKKELI OOT NIIN IHANA. 

Perjantai päättyi pikku härdelliin, mutta ei annettu sen pilata lauantaita! Lauantaina meidän piti tosiaan ehtiä katselemaan huom. katselemaan Mikael Gabrielia, mutta koska ollaan vähän hitaita niin ei sitten ehditty. Myöskin Chebaleba meni ohi. Kerettiin kuitenkin katsomaan aivan ehdoton ASA! Pus. Enkä voinut pidätellä naurua kun sen keikan aikana jokin elämänsä Asoissa oleva partakasa lähestyi minua coolisti jammaillen. Hilman ilmeily sai mut repeilemään niin pahasti, että jäbä vaan katos jonnekkin :'-----------------D. Asan jälkeen lavalle taiskin saapua Cheek. Sehän ei kiinnostanut mua sitten yhtään. Siirryttiin anniskelualueelle missä nähtiin Marrua ja muita tuttuja. Yhtäkkiä hemmetin Mukkulaan oli ilmestynyt kaikki maailman ihmiset. Ja kaikki fiilisteli Cheekkiä. Se oli vääryyttä. Missään ei meinannut enään pystyä liikkumaan. Mutta joo sen jälkeen lavalle tuli Mohombi ja väki vaan lisääntyi. Sekään ei voinut kiinnostaa enään vähempää. Mentiin siis syömään makkaraa ja hetki palloiltiin ja lähdettiin menemään. Kapasiteettiyksikkö jäi näkemättä, MUTTA ARVAKKAA MITÄ??????????? ei kiinnosta :D:D:D:D:D:D. Hahah. 
Mutta HUOMIOHUOMIO, jos olet ruskettunut erittäin ihanan näköinen nuori mies ja omistat pinkin lierihatun ja muistaakseni olet ruskea silmäinen ja kehuit mun jalassa olevaa tatuointia, Please ota yhteyttä olet ihana.  :.......DDD
Jatkoille ei eksytty minnekkään ikävän rahatilanteen vuoksi ja nää vanhat mammat nukahti ennen aikojaan!  
Nyt meen ottaan mun uuniperunat uunista ja kirjottelen myöhemmin tästä päivästä. Palataan kohta! 
KIITTI HILMALLE KIVASTA VIIKONLOPUSTA, PUSPUS. 

5 kommenttia:

 1. hihihiiii huipppelia! paavo vierailevana tähtenä!

  VastaaPoista
 2. juno ♥♥ mä en kestä kuin sulo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo, helkkarin hyvännäköinen se on, mutta sillä on tainnu nousta toi julkisuus ja suosio päähän! :'D

   Poista
  2. no se on kyllä totta.. :D

   Poista
 3. Moi! Valitettavasti meitä oli kielletty jättämästä ketään välipysäkeille Summer Up - kuljetuksissa. Eikä meillä ole kaupunkiliikenneautoissa ilmastointia, joten varmasti oli järkyttävän kuuma, kuten kaikilla muillakin. Myös autot oli osittain vanhempaa kalustoa, johtuen ihan siitä, että jokainen auto oli hetken päästä kuin kaatopaikka, vaikka fiksuja kaikki olikin. Parempi kalusto oli varattu linjojen ajoon. Samoin jonkun henkilökohtaisen hygienian pettäminen kuumassa bussissa on varmasti ollut karmea kokemus.

  Harmi, että kuljetuksesta on jäänyt ikävä fiilis

  T: Yksi kuljettajista.

  VastaaPoista