sunnuntai 8. elokuuta 2010

KESÄ PILAA AIVOT MOI

Alotetaanpa perjantaista, silloin menin Kaisun kanssa kaupungille. Oli kivaa nähdä sitäkin tytsyä pitkästä aikaa. Saatoin sen sitten hikaroimaan ruotsintunneille ja yllätyksekseni koulun pihalla huomasin Petrin, elikkä poitsun, joka on tärkee osa mun elämää, hihi! Siinä hetki hengailtiin, kunnes niitten opettaja tuli ja meikä lähti Sirulle. Tossa oli mun perjantaini kohokohdat. Koska loppuillan vietinkin vaan iskällä katsomalla telkkaria.  
Lauantai alkoi mukavasti hyvää aamupalaa syöden ja siitä suoraan Sirulle laittautumaan. Puoli kahden maissa äiti ja Mika tuli hakemaan mut ja mentiin Linnacruisingiin! Hetken päästä Sonja saapui sinne mun seurakseni ja aika kului nopeesti ylisiistejä autoja katsellessa ja yhden pojun liikkeitä seuratessa :'D. No sitten lähti autojen letka liikkelle niin mun ja Sonjan tiet erosi............hetkeks. Meinaa ihan vahingossa Sonjan porukan auto ajo letkassa meiän eteen, eiköhän Sonja sitten stalkkaillu meitsiä pimennettyjen lasien takaa koko matkan ajan! Ei meiän kupla tosiaan kuulunu ihan niitten autojen sekaan, mut onneks sielä oli muitakin kuplia niin ei tarvinu kuolla häpeään. Ainakin palijon katseita ja peukkuja meiän auto keräs! hahaaaaah. NOH ajelun jälkeen löysin Sonjan taas ja sitten jatkui hengailu. Kunnes lähdinkin Sirulle suihkuun. Yöllä kyytsäsin Sirun suistolle ja siirryin Tonin seuraan torille. Paljosti onnee synttärisankari (:! Siinä sitten ennen kolmee menin takas Sirulle ja huomasin, että ikkuna oli ihan pienesti rakosellaan ja samaan aikaan sieltä tunkeutui sisään maailiman suurin perhonen.............HYI. Meikä nappas läppärin kainaloon ja lukittauduin makkariin oottaan, että Siru ja Herkko saapuu listimään sen otuksen! Muokkasin tosi makeesti tähän sopivan kuvan >:DDDDD. 
Tänään heräilin kahdentoista aikaa ja aamu oli tuskallisen kuuma, kun astuin ulos niin teki mieli sulaa siihen paikkaan. Kotona huomasin kuumuuden aiheuttamia haittavaikutuksia. 1.Puhelin oli hukassa 3 kertaa. 2.Olin lähettämässä omasta puhelimesta pikkuveljelle viestiä, että "Voitko soittaa mun puhelimeen kun en löydä sitä"? Ja 3.Etsin mun pelisukkia sängyltä, näin ne kokoajan, mutta silti en muka löytänyt niitä. OK. No, sitten kuudelta menin harkkoihin ja olin ensimmäinen paikalla. Mietin asioita vahingossa ääneen ja hymisin itsekseni. Nyt päätä särkee jumalattoman palijon ja jalat on niin heikot, huhhuh! Ja hetki sitten suihkussa oli ISO ISO ISO lukki, jonka hakkasin kuivauslastalla HAHAHAHAHAHA. Edistystä ettenkö sanoisi. Mutta nyt on pakko mennä vähän lepäileen. PALAILLAAN. moika.  
PS. SIRU TÄÄ ON SULLE OMISTETTU!!1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti