maanantai 16. elokuuta 2010

Löydä oma sisäinen pöllösi

...... kuului elomessujen kaiuttimista ja jäi meitsin päähän.  
 
Lauantaina heräilin puoli 11 aikaa ja heti suihkun jälkeen polkasin lujaa vauhtia Sirulle kaupunkiin. Jolloin alkoi tietenkin sataa. Laitoin itseni valmiiksi ja lähdin Sirun ja Katan luokse kaupungille. Siitä mentiin minin jameille eli skeittikisoihin, joita siirreltiin eteenpäin sateen takia. Loppujenlopuks sää kuitenkin oli tosi jees, arska paisteli ja oli kuuma. Yhdeksän aikaa oltiin takasin Sirulla ja vaihdettiin nopsaa vaatteet ja lähdin kyytsään sitä Suistolle. Kuitenkin matka tyssäsi siihen, kun poliisisetä näytteli soosoo-merkkiä -.- . Jäätiin hetkex hengaileen Verkatehtaan pihaan, koska siinä oli paljosti porukkaa. Sitten kun muut lähti valumaan Suistolle, ni meikäläinen polkas takas kaupunkiin ja löysinpä sieltä Henksun ja Juulin + näin omia luokkalaisia. Kuitenkin ennen kahtatoista yks parhaus saapui mun luokse ja hengailtiin suunnilleen nelijään asti mestoilla. Niin pitkään, että äitikin ehti jo hermostua. Eikä asiaa auttanut se, että mun akku loppui just kun mutteri koitti soittaa! Kotio päästyäni sain kuulla asiasta....... >:D Muutenkin tunnelma kotona on nykyään niin kiree, että en kohta jaksssssa. SIRU, sitte ku sä lähdet ni meikä varmmaaa oikeesti romahtaa. :c 
 Eilen poljin taas Sirulle aamulla ja menin Juulin kanssa tosiaan Elomessuille. Siellä vierähti semmotteet reilut kuus tuntia. Äiti tarjos mulle mustekalarenkaita, nam. Juuli vei mut johkin hullutuslaitteeseen tivolissa. Oli pakko nauraa kokoajan, se meni niin lujaa, että vaan liimaantu siihen selkänojaan eikä päässyt eteenpäin. Nytkin vaan tuntuu siltä, että pyöris sen laitteen kyydissä. Oee ja näin sen jäppisen messuilla, kestä puhuin Linnacruising-postauksessa. Se kenen liikkeitä Sonjan kanssa vahdittiin.
Ja mitä hulluutta, tänään alkoi koulu ja jo aamulla fiilis oli: KOSKA SYYSLOMA? Onnex päivä oli lyhyt ja kesti vaan reilun tunnin. Ikävä uutinen oli, että eräs nimeltämainitsematon opettaja on mun ryhmänohjaaja ja en ihan hiriveeeeesti innostunut. Koulun jälkeen kävelin Sannin ja Annan kanssa kaupunkiin, koska Aliisa Hurjapää oli hurauttanut kevarilla lujaa vauhtia torille. Mentiin vähän Suomalaiseen kirjakauppaan lukeen kakkakirjaa, joka oli OUTO. Sitten puoli kolmen maissa Emilia saapui luokseni ja jutskailtiin taas pitkästä aikaa. Kai se on pakko kohta mennä nukahteleen, huamena helmesti kasiin kouluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti