tiistai 4. lokakuuta 2011

Hyvää nimipäivää, Frans?

Omg, tänään jouduttiin sitten työmaalle koulussa. Ja ihan vaan siksi, että minä pääsen tekemään näyttöä, tai siis osanäyttöä, huoh. Mitäpäs siinä, tuolla logistiikkapuolella pyöritään maalailemassa luokkien seiniä. Tänäänkin oli jostain kumman syystä niin kuuma, että raivostutti ja ärsytti vaan. Kaiken tämän kruunasi se, että opettaja tuli hakeen myöhemmin kuin oli sanonut. Ja teki äkkikäännökseen nähdessään vihaiset neljä opiskelijaa ja saatiin lähes juosta se kiinni. Piti esittää vihaista, mutta vahingossa saatiin jotenkin pakettiauton ovi pois paikoiltaan ja se jäi hienosti jumiin. Siinä sitten koitettiin vauhdissa saada ovea toimimaan! Lauoin kovia totuuksia kuinka opettaja pilaa minun ja äitini välit kun vie mut koululle myöhässä ja äiti on saanut sielä odotella, mutta eipä se tainnut sitäkään uskoa. Jostain syystä musta tuntuu, että mun juttuja ei ikinä oteta tosissaan vaikka kuinka pokkana koittaisi olla! :D Vaan eipä odotellut äiti mua vihasena, vaan loikkelehti Sirun kanssa autosta minua halaamaan erittäin iloisena, koska oh pliis???!!!!niinku mähän oon nimpparisankari tänään, niinkuin on myös Frans...............Mentiin siitä sitten Sirulle ja äiti lähti omille teilleen kunnes taas kohdattiin ja lähdettiinkin koru ostoksille Katinalaan. Jermu sai mahtavan rannekorun ja me Sirpukan kanssa saatiin vaan lisää paloja koruun! 
Nyt meen hetkeks pelaileen pleikkarii ennen kuin salkkarit alkaa! Hyvää illan jatkoa siiiiiiiis ja 'siuuunausta'!!1t.ismo ja sepi 

 nimpparilahja äitiltä! +kukat ja tietty aikasemmin ostetut kengät ja muumikannu!
 Uuu, Sirulta sain ponipallon, jonka sisällä oli kaks taskuponia(pakko pistää aina taskuun kun mahdollista) ja ponitikkari jota en vielä raaskinut syödä! 
Jeppis ja sitten Hopeajalosteelta kolome kivaa palaa! 

Ps. Hilmalle ylihyvää ja mahtavaa matkaa Intiaan ja Aliisan hanpaille terkkuja! Eli pikaisia paranemisia!

2 kommenttia:

  1. oispa kaikilla blogi nii kuulis kuulumisia kätsysti! mut toisaalta tulee kauhia ikävä kun näitä sunkin juttuja lukee, vaikka hölömö minä en oo ollu ku kaks päivää täällä!

    VastaaPoista
  2. oivoi :( no mutta, me näemme sitten kun palaat tänne kylmään ja ihanaan suomeen! ja kyllä sä aika melko nopsasti männöö!

    VastaaPoista