torstai 16. helmikuuta 2012

Niin se vaan on ohi ihanin aika

2 kommenttia:

 1. pakko kommentoida tähän, vaikka yleensä en tunge nenääni kovasti toisten asioihin. varsinka netissä. mutta josko lasken yhteen 1+1 niin ymmärrän ehkä mistä on kyse.
  mä haluun sanoo sulle jotain mistä ei ehkä oo mitn apua, mutta on silti sanottava ääneen.

  vaikka nyt tuntuu siltä, että ihanin aika on ohi eikä sitä tunnetta tai mitään siitä voi koskaan saada takas niin luota muhun kun mä sanon että voi sen. se on aika pelottavaa ja kuumottavaa kun kelailee koko ajan että voinko mä enää koskaan rakastaa. mut voi sitä.
  itelleen täytyy kumminkin tehdä selväks, ettei ryhdy kenenkään vieteriukoks, niinku mä tein. se syö ihmisestä loputkin ja jäljelle jää vaan tyhjä kuori.
  mä tiedän aika pitkälti kaiken kun puhutaan särkyneistä sydämistä. se on helvetin vaikeeta. mut niistä selviää. niistä jää henkiin.
  sulle on vielä niin paljon hyvää ja kaunista tulossa. usko mua nyt.
  kunhan pysyt vahvana niin susta tulee vahvempi.
  mun kanssa saa kyllä näistä jutuista jutella, vaikka onhan sulla toki lähempänäkin ihmisiä joille puhua.
  koitahan jaksella, ajan kanssa se paska helpottaa. nyt tuntuu pahalta, mutta lohduttaako yhtään jos sanon että ei enää saletisti ton pahemmalta? nyt takana on pahin ja suunta vaan ylöspäin! :)
  toivottavasti tästä oli jotain apua. vaikka tiedän mä senki että se on ihan sama mitä kukaan sanoo tai tekee, se ärsyttää eikä näitä ikuisia lauseita jaksa kuunnella... vaikka niissä piileekin totuus.

  <3: hamish.

  ps. pidä itestäs huolta.

  VastaaPoista
 2. tuli heti parempi mieli, vaikka itkettääkin kovasti. ehkä se helpottaa sitten, kun pääsen muuttaan omaan kotiin vaikka luultavasti vielä pitkään harmittelen tätä :<. olet ihana <3

  VastaaPoista