keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tekisi mieli....... LYÖDÄ viitsivitsi, hakata

Fucking angryyyyyyy! No ok, ehkä vaan raivoissani. Ei, sekin on ihan liian voimakas sana, hermostunut? Ärsyyntynyt? Joo, sepä se. TAAS. Aiheutan itselleni kokoajan jotain aihetta ärsyyntymiseen. Kerron sen, että tässä nyt kirjoitellessani kurkkuni kutiaa ja huulet on mukavasti turvonneet. Kiitos mansikat ja suuri houkutus, jolle en mahtanut mitään. Niin, siis olenhan niille perhanille allerginen, millekkäs nyt en olisi? 

- Aamu lähti käyntiin niinkin ihanasta kuin perkele. Ei ehtinyt kulua viikkoakaan kun ehdin jo toisen kerran höylätä juustohöylällä SAMAAN peukaloon kuin viime torstaina. 

- Sen lisäksi, että tämä uusi haava vuoti verta, aukesi myös vanha haava kenkiä jalkaan repiessäni. 

- Emme omista lämpömittaria (vai mikä se on), joten aamulla lähdin pelkissä legginsseissä ja huonosti pukeutuneena marssimaan kohti koulua. Huomasin, että ulkonahan on jälleen hirvittävä pakkanen, mutta laiskuus vei voiton enkä jaksanut kääntyä kotiin. Koska luultavasti en olisi sieltä enään suostunut lähtemään pois.

- Vituttaa hirveä hössötys ja painostaminen. ja HOPUTTAMINEN. Ihmiset jotka ei tiedä kauan joissakin asioissa voi oikeasti kestää, hoputtaa, hoputtaa, hoputtaa ja hoputtaa. Sitten sanotaan, että mikään ei edisty vaikka edistyy ja lujaa. Suosittelisin ottamaan asioista selvää tai sitten pidät pään kiinni. 

- Mut on feidattu viikon sisällä jo kaksi kertaa. Buhuu, ens viikon Lassi-keikka taitaa jäädä vain haaveeksi, koska JOTKUT päätti feidata. Kiitos siitä. 

- Innoissani venasin tätä iltaa, että voin tehdä itselleni mansikkarahkaa ja miten kävikään? Se meni ihan pyllylleen ja sitten muistinkin, että oon jo kerran aikaisemmin yrittänyt, mutta sillonkin siitä tuli juoksevaa epämääräistä mansikkamössöä. 

- Kaikenlisäksi mansikat teki tehtävänsä ja turvotti mun huulet kun vähän maistoin.

Mutta onneksi on Irwin ja Simpsonien uudet jaksot. 

kuvat: Jukka Heinon kokoama, PAROLAN SEUTUA KUVINA osa2

3 kommenttia:

  1. Voi saikua! :/ Meinasin tänään jo repiä hiukset päästä kun kuulin että 3. maaliskuuta meillä on yhet juhlat mutta onneks ne on päivällä! Joten ei huolta mä en feidaa sua sillon :) Sillon tulee oleen kivaa! No viitsivitsi, sillon tulee oleen ihan parasta pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
  2. noniin! huh, mäkin jo pelästyin! Ps. oon nyt niin isosti kivan pitämisen tarpeessa! :(

    VastaaPoista
  3. Jep! no niin olen mäkin joten maaliskuu, tule jo :(

    VastaaPoista