perjantai 15. kesäkuuta 2012

Mitä nyt vähän Espanja(Ramos)-fiilistelyä ja eilistä päevää

Tänään oli varmastikkin ensimmäinen päivä IKINÄ, kun minä ilahduin siitä, että ensiviikolla on paljon töitä. 
Eilen käytiin äitin ja Sirun kanssa moikkailemassa Jermua rippileirillä. Oli meinaan sitten vähän luksuksemmat oltavat kun omalla riparilla. Iskäkin tuli moikkaamaan ja Jesse joutuikin vetämään meille pienen esittelykierroksen ja paistamaan makkarat. Näytti kovasti siltä, että se olikin ainoo jätkä joka pyöri porukoittensa kanssa kun muut vaan istui nurmikolla ja vanhemmat kiersivät keskenään. Mut Jesse onkin cool. Ahdistavaa aina huomata miten se aika vaan menee niin nopeeta. Vielä hetki sitten mä itse juoksin rippileirillä poikien saunavuoron ainaka ikkunan takana ja hihittelin. Wääääääh. 
 Sen jälkeen lähdettiin Sirun ja Herkon kanssa Birgeriin katteleen Espanja-Irlanti peliä. 
Meillä on Sirun kanssa vähän erimielisyyksiä tosta komeimmasta ja parhaimmasta pelaajasta. Mutta molemmat on kuitenkin syvästi Espanjan kannattajia. 
Toinen vasemmalta eli Fernando Torres on Sirun mieleen kun taas hänen vasemmalla puolellaan (meistä katsottuna oikealla) seisova komistus ja aivan ihana mies, Sergio Ramos on minun mieleeni <3. Jäbä leikkas hiukset, mutta parta sen kun kasvaa JEEJEE. Oot ihana. Ja hei voisin haluta tommosen takin itsellenikin! 

No mutta kuitenkin. Kahdentoista jälkeen olinkin kotona ja valvoin vielä reilun tunnin ennen kuin nukahdin. Ja kymmentä vaille viisi oli herätys. Eli melko vähäisillä yöunilla on tää päivä vedelty. Äsken pääsin töistä ja oon iloinen, että on viikonloppu. JES. 

Nyt mä vedän pikkupäikkärit ja TSAJAJA! Mo =))))))))))))) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti