sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sadepäivän Ideapark-saaliit ja kuveja!

Iltaa. Tänään aamulla pistettiin menemään Ideaparkkia kohti Sirun kanssa aikeenamme ostaa pikkuveikalle rippilahja. Etsittiin kenkiä joka paikasta, mutta ostettiin sitten jotakin fiksumpaa. Mitä en nyt täällä voi paljastaa, koska se urvelo etsii tämän blogin käsiinsä ja saisi lahjansa selville. 
korvakorut H&M 3,95 
ruutupaita Carlings 34,90 17,45 
buddha Minimani 3,95 
pitsitoppi Ginatricot 9,95 
legginssit JC 7,47

Noita legginssejä kattelin jo talvella, mutta suuren hintansa takia en raaskinut ostaa. Nyt ne oli pudonnu semmoseen hintaan, että oli pakko =). Ja uusi buddhanen pääsi ystäviensä viereen hyllylle. Carlingssin ruutupaita oli kultainen löyty, koska yleensä en kyseiseen kauppaan astu. Joo, juurikin siksi, että hinnat ovat sielä taivaissa asti. Mutta tänään jostain syystä kipastiin siellä ja huomasin monienkin vaatteiden olevan alennuksessa. JIIHHAA. 
Nyt venailen todella siis niin todella väsyneenä, että Laura ja Miikka saapuvat luokseni kahvittelemaan ja sen jälkeen nukahdan heti. Lisään tähän loppuun muutaman kuvasen ja juoksen Siwaan hakemaan maitoa! MORJONS :--------------------) Hyvää huomista työiltaa mulle ja sulle ja sulle ja vähän sulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti