sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Rengon markkinat ja eilistä päivää

Eilen heräilin melko aikasin ja lähdettiin äitin ja Sirun kanssa ensin huutelemaan kadonnutta kisua, mutta surkein tuloksin. Ei näkynyt kissan kissaa. Hetken kissajahdin jälkeen lähdettiin kohti Renkoa ja markkinoita.  Pyörittiin jonkin aikaa ja löydettiin muikkukoju! :'D Ajateltiin, että haetaan vasta kohta niitä, mutta vihdoin kojulle mentyämme meille ei riittänyt enään muikkuja. Perse sentään. Muikut vaihtui grillimakkaraan.......... Melkein sama asia.... buuhuu. 

Himppeen pääsin joskus neljän aikaan ja samantien suihkuun ja niin nopeesti kun mahdollista kavereita näkemään! Kreetta ja Mari plus kolme muskettisoturia odotteli torilla minua saapuvaksi. Okei, ehkä ne odotteli jotain muita mutta mä satuin kohdalle :<. Mutta mulla oli niin loistokas ilta. Mun kaiffarit on niitä maailman parhaimpia jee! Ja musta on mahtavaa kun oon saanut tutustua Kredun kaveriin Mariin, joka on ihan mahdottoman söpö ja mukava ihminen! Hihii. 
Lähdettiin nelisteen näiden kahden sankarin ja Emilian kanssa näköjään vierailemaan Lepaalla Oskun luona ja luonnollisesti se tapahtui Mäkkärin kautta. Enkä voi vieläkään lopettaa nauramista kun mietin Emilian eilistä kommenttia kolmioleivistä. 
"Minkä makunen se on"? 
"Helvetin hyvä"............. 
:D:D:D:D:D:D::D:D: Meinattiin kyllä ihan, että onko se kinkku, kana vai joku muu, mutta se oli vaan helvetin hyvä. 

Nyt mä laitan itseni valmiiksi ja lähden moikkaamaan kissanpentua ja sen jälkeen lähden pelailemaan futista kera ihanan joukkueeni FC hyttysenpistoksen. 

7 kommenttia:

  1. Sul on tosi ihana ja raikas (en tiiä miten se voi olla raikas?:D ) blogi!:)

    Käy tsekkaa www.nannuscode.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minäpä käyn. hahaha kiitos :D raikas onkin ihan uus juttu!

      Poista
  2. huomasin kun linkitit Lauralle tän sun blogin ja tulin kurkkaamaan: tosi kivalta näyttää!! :--)
    oot tosi symppis ja sulla on tosi hauska kirjotustyylikin, jään lueskelemaan ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos saija, ihanasti sanottu! :) suhunkin on ollut mahtava tutustua ja oot myös tosi mukava ja luonnonkaunis :))

    VastaaPoista
  4. ehdin lukea pari lausetta ja tykästyin blogiisi, sympaattisen oloinen olet! tempaisi heti mukaansa, mukavaa loppu kesää!:)

    VastaaPoista