sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Vaan eipä ottanut Pelle Miljoona kyytiin

Voi veljekset sentään. Perjantaina oltiin seurailemassa skeittijuttuja ja kuuntelemassa ihanaa musiikkia Hämeenlinnan minillä. Oli kutakuinkin hyvä meininki ja ihmisiä oli paljon. 
Hihi. 
Eilen äiti soitteli mulle 10 aikaan, että lähdenkö Hauhon torille ja minä ponkasin samantien sängystä ylös ja sitten lähdettiin. Torilla ei kauaa jaksanut kierrellä, koska tuuli oli ihan järkyttävä eikä sieltä edes löytynyt mitään. Paitsi eläinkuosinen unisieppa. En oo koskaan todellakaan fiilistellyt semmosia, koska ne ei näytä kivalta. Mutta ehkä mun mieli vielä muuttuu. Koska tämä eilinen yksilö iski silmääni ja pidin sitä söpönä. Pakkohan mun oli tohon seinälle haalia yksi vähän erilainen unisieppari. 
Kävästiin vielä nopsaan Hauhon kirpparilla ja löysin sulosen rahapussukan, jonka otin heti käyttöön! 

Käytiin moikkailemassa yhtä tuttua ja sen jälkeen tultiin kiireellä takaisin Hämeenlinnaan, koska piti päästä Ämyrockiin. Kuudelta soitti The Capital Beat ja mun oli pakko nähdä se. En meinannut saada ketään sinne seuraksi, mutta Juuso tuli myymään Rikoslain levysiä ja sain myytyä yhden, joten Juuso lähti mun kanssa eturiviin fanittamaan! Sen jälkeen lavalle saapui Pelle Miljoona ja lähdettiin Emilian kanssa mukaan pittiin pomppimaan ja sen jälkeen kylkiluut huusivat hoosiannaa. Turpaan tuli ehkäpä joka suunnasta, mutta mua vaan nauratti. Joku jäbä huusi yleisöstä monesti "EB on siististi cooo oooool"! Pelle vastasi vain, että "mistä näitä urpoja oikein tulee"? Siisti mies. 
Oikeesti kuvitelkaa nyt sitä fiilistä, oli niiiiiiiin mahtavaa. Siinä vaan pompittiin Pellen mukaan ja oltiin onnellisia. Emilian kanssa liftattiin sitten Pellen kyytiin, mutta se vaan veivas ikkunan auki ja tokas perus pallorillit päässä, että "SORRY, NO CAN DO". Ja veivasi ikkunan takaisin kiinni coolisti ja poistui paikalta. 
Viimeisenä soitti Death Hawks, mikä olikin yllättävän kivaa musiikkia vaikken ollut aikaisemmin kuullutkaan.
Melkein jo istuttiin niidenkin kyydissä, ainoa este oli poliiseja pelkäävä kuski :'D. 
No lähdettiin kävellen sitten porukalla kulkemaan kohti kaupunkia ja baareja. Mun ja Emilian tie meinas poiketa muiden suunnitelmista, mutta lopulta oltiin kuitenkin kaikki yhdessä samassa baarissa. Sitä ennen Emilia nauratti mua niin, että mun kurkkuuni lensi jokin ötökkä ja aloin yskimään sitä pois. Yskin jonkin aikaa kunnes tunsin, että se jokin saapui suuhuni ja sain sen pois. Mikä helpotus. Loppuillasta mentiin sitten Kreetan kanssa naimisiin ja meidät julistettiin vaimoksi ja vaimoksi. Miten somaa. 
WWoah, mulla oli mahtava viikonloppu. Tälläisiä lisää, pliis! Ja tietty seuraavaa viikonloppua odotellessa! :)

MORO!!1

2 kommenttia: