sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Uutta huonetta ja tän päivän............heppastelua?

Helou. Tää viikonloppu on ollut oikein mukava. Kerrankin tein jotain muuta kun jäin himaan kyhnöttään. Vaikka perjantaina meinasin taas luovuttaa ja jäädä katseleen töllöä. Eino ja kumppanit sai kuitenkin ylipuhuttua ja lähdin niiden kanssa kohti Alea. Reissu tyssäsi kuitenkin Alen ovella, koska päätin, että minähän en sinne mene. Onneksi Mikko, Harri ja Joni sattui kohdalle ja jatkoin iltaa kera niiden. Lopulta kuitenkin päädyin  Aleen istuskelemaan muutamaksi minuutiksi kunnes Monski pelasti minut ja vei kotiin. 
Eilen mentiin Joonaksen kanssa katteleen Puhdistus. Melko ahdistava leffa, mutta hyvä kuitenkin. Katteltiin vielä Narniat telkusta ja oli fantsuu. 
JEE, sain postia Barcelonasta. Pelkäsin kovasti ettei kirje löytäisi koskaan luokseni ennen muuttoa, mutta ehdin kuin ehdinkin saada sen käsiini. Kiitti Kredulle norsukorviksista ja siitä, että en enään malta odottaa Espanjaa ja niitä kaikkia skeittaripojuja! 
Tänään tein jotakin hyvin epäSaijamaista. Mä lähdin nimittäin ratsastamaan. Oon ollu hepan selässä viimeks ala-asteella ja sillonkin vaan kerran. Hhhhuuuh. No, poikkesipa päivä ainakin toisista! Sen jälkeen lähdettiin syömään kiinalaista mmmnam. Riisi lobbu ja babrigaa ja borganaa sai viereinen pöytä. Nyt haen naapurista nameja ja teen jotain kivaa. Heipähei ja Sirulle hyvät nimpparit! :-------)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti