sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pikkujouluista selvitty

Nyt sitten, miks viikonloppu menee aina niin nopeesti? Ja ahdistaa etten pääse purkamaan mun asioista huomenna töissä, koska ne mun kaverit joille nää asiat kerrotaan on kaikki toisessa vuorossa. Täytyy odottaa jonkin aikaa, että vuorot kohtaa. Huoh. :D Perkeleen pikkujoulut ja perkeleen ihmiset. Varsinkin ne, ketkä kertoo typeriä asioita mulle, että mulle varmasti tulee paha mieli ja sitten vielä pahoitellaan perään. Juu  ei siinä mitään. 
Mulla oli kyllä hauskaa, mutta väsymys alkoi viedä tätä tyttöä jo vähän liian aikaisin. Mutta mua jäi ihan mahdottoman paljon häiritsemään se viiksimies, joka tuli Kimenessä väittämään niin kiven kovaa, että on joskus jutellut mulle Sirkuksessa. Mä en todellakaan muistanut tapahtunutta ja olen varma, että sellaista ei koskaan ole tapahtunutkaan. Jätkä sanoi loukkaantuneensa ja lähti menemään. En mä halunnut loukata, anteeksi :D. Mua ja Sirua on piinannut kirppareilla semmoset pienet kumiset örkit. Ja eilen kävelin itsekseni pöydän vieressä ja pienessä huppelissa meinasin saada slaagin kun sivusilmällä huomasin mikä mua pöydän alta tuijotti. Mun oli aivan pakko ottaa se mukaan ja meinasin poltaa sen ulkotulessa. Mutta meistä tulikin läheiset ja päätin pelastaa pienoisen aivan viime hetkillä. :) 
Ja sitten voidaan jatkaa perjantain tapahtumista. Vietin sen kotosalla perheeni kanssa. Syötiin juustoja, lohta ja RAPUJA. Voin kertoa, että se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Pakki meni sekaisin jo pelkästään siitä, että pikku rapusen niska piti taittaa ja sisältä löytyi niin maan perkeleesti mätiä. Hyi yrjö. Taidan pysytellä valmiiksi kuorituissa katkarapusissa vastedes.  
Asiasta kolmanteen, en enään meinaa pysyä pöksyissäni, koska enään reilu kuukausi niin me lähdetään Barcelonahoodeille katsomaan maan parahinta tyttöä. Voiko ketään olla näin kamala ikävä! 
Nyt lähden kauppaan etsiin lisää jouluvaloja ja illalla mennään Sirun ja Katan kanssa katsomaan leffaan, arvatkaa mikä! NO tvailaitti. Älkää kertoko kellekkään. Moi! 

1 kommentti: