lauantai 22. toukokuuta 2010

Tahdon petiisi, kuin multaan retiisi

Oon rakastunu. EHEEEI VAISKAA. Eilinen meni ihan vaan kotona ollessa ja menin aikasin nukkuilee. Paitsi koulussa oli kyllä jokseenkin hupaisaa ja olin tosi energinen! Leikin jopa samuraita ja Juuli teki mulle hienoimman laastarin ikinä! 
 Tänään jouduin herään ennen kymmentä ja meneen Pullerille. Siinä auttelin Cumulus-turnauksen toimihenkilöitä, kunnes Jemsu saapui paikalle ja pelasti minut tuosta hermoja raastavasta tehtävästä. Siinä sitten kateltiin pikkupoikien pelailua ja tuli huomattua, että ne pelaa oikeesti paljon paremmin kun meiän joukkue, anteeks :D. Mutta oikeesti huhhuh. Onneks kentältä löytyi myös ihan kunnon kateltavaakin, eikä vaan niitä pieniä poikia. Haha. Siellä sitten Jemsun kanssa paistateltiin päivää neljään asti. Piti lähtee vielä illalla jonnekkin, mutta jäinkin sitten pikkuveljen vahdiksi. Äsken katoin leffan, Pretty in Pink. Ja rakastuin Duckieen! 
 
Huomenna vois mennä taas tsiikailee turnausta jos EI sada ja tietty illalla omiin harkkohin. Plaah. Nyt voisin mennä jatkaan The truth of Loven kattomista. 
Ps. 5 yötä ja sit se on menoo.

1 kommentti: