torstai 17. kesäkuuta 2010

Ei haihdu pois puna poskilta


As you can see, oon vaihteeks vähän muutellu blogin ulkonäköä. Voiskohan ne ihanat helteet tulla pikkuhiljaa takasin? Ja toinen juttu, alkaa stressaan kun mulla ei tosiaan ole mitään juhannus-suunnitelmia ja sekin on ihan just! Shit. Miten musta tuntuu, että kohta koko kesä on jo ohi. Surullista. 
Eilen meillä oli taas peli Tampereella. Ja todellakin otettiin tosi helmesti turpaan. Mutta puolustukseks voin sanoo, että meillä oli vajaa kentällinen. Ja kaikki melkee oli iha innoissaa pelistä. Alko vähän kiehuun kun sain kokoaika noutaa palloo jostai metästä. Suunnilleen jäin sinne aina hetkeks kiroon. Onneks puolien vaihdon jälkeen mun maalin takana oli pikkupoikien fanilauma jotka kannusti mua ja heitteli mulle pallon aina takas, kiitti.
Oon koko aamun siivoomisen lisäks vaan nauranu mun vanhoille kuville. Saa taas hävetä. Voisin laittaa tähän vaikka pari. NAURAA SAA SITTEN NIIN PALIJO KU NAURATTAA.

 
MOI. Kutosella. 

Seiskaluokkaa. 

Me täs vaa, kovixet.

 
I know Turtles-kuva.

 
  vappu pimiä 2 ! 

Mjoo tossa niitä oli jo ihan tarpeeks. Mutta mulla on kone ja kaapit täynnä LISÄÄ nolouksia. Taidanpa nyt jatkaa siivoomista ja viettää tosi helmee torstaipäivää. MOI.

Ps Otsikko ei muuten sitten liity mitenkään tähän postiin. Mulla sattuu vaan oleen tommonen fiilis kokoajan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti