torstai 10. kesäkuuta 2010

"Horoskooppi kalat ja uidaan v*ttu syvällä"

ÖÖ. Miks en osaa olla kunnolla vihanen? Nyt voisin raivota jollekkin niiiiiiiiin paljon, mutta ei. En tajua miten yhden horoskoopin lukeminen voi pilata mun päivän totaalisesti. Tai ei tossa mun horoskoopissa niinkään mitään pahaa, mutta muut saa mut vainoharhaseks. Mitä paskaa. En haluis uskoa horoskooppeihin, mut aina ne jotenki osuu oikeeseen. Noh toivottavasti tää päivä tästä paranee. 

KALAT 20.2. - 20.3.
Saat tänään haasteellisen viestin, joka herättää sinussa monenlaisia ajatuksia. Lisäksi se vaikuttaa jollain tavalla viikonloppusuunnitelmaasi. 

Yöllä näin vaihteeks kauheeta painajaista, koska illalla löysin tämmösen linksun > http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2176418 . Siitä sitten seuras, että mun unessa Suomeen alko syntyä tommosia doliineita. Meiän talon alle oli tulossa semmonen, mutta kun koitin saada mun porukoita pois kotoo, niin kukaan ei suostunu lähteen. Kaikki vaan halus vajota talon mukana. Hullua.

Eilen meiän joukkueella oli jalitsupeli Kyröskoskella. Mun suureksi iloksi mut laitettiin maaliin, koska oikee maalivahti ei päässyt pelaamaan. Aluks oli paniikki, mutta pari kertaa kun sain koskettua palloon niin juttu alkoi tuntumaan tutulta ja olin kun kotonani. Hävittiin me sitten lopulta 3-2, mutta olin jokseenkin tyytyväinen mun suoritukseen. Ja tietenkin kaikkien muittenkin tytsyjen suorituksiin. Kaiken lisäksi sain vihreen kortin, joka oli outoa tässä iässä. Kai mä olin niin säälittävä, että oli pakko antaa. Bussimatkat oli aika huisii, vaikka en oikeen osallistunu muitten juttuihin, koska ne puhui vaan lukiosta............ Eihän tämmönen maalaritypy semmosista mitään ymmärrä.

Tajusin etten oo laittanu tänne yhtään kuvia, mitä ostin Kreetalta. Mutta en tosiaan jaksakkaan laittaa, haha. Koska kaikki oli niin peruskamaa, neule, t-paitaa ja toista paitaa ja laukku. Voin mä kengistä kuvat tänne laittaa.
 
Nää meikä osti jostain ihan taviskenkäkaupasta.

 
Ja nää ostin Stradivariuksesta.

 
Jöö ö, tää on mun paidasta, minkä ostin Zarasta.
NICE MUSTACHE!

Molemmat kengät tais maksaa vaan 20€, muistaakseni.

Taidan ny lähtee syömään jotain aamupalaa ja toivon, että mun päivä oikeesti oikeesti oikeesti paranee. En kestä meinaa tämmöstä fiilistä. Heipu!


 

1 kommentti: