sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

I'm still alive

Tottatosiaan, oltiin Hilman mökillä 16.-18.7.2010 ja tähän postiin tulee kuvia sieltä! 
Perjantaina 11 aikaan lähettiin Sofin kanssa Lahteen, missä Hilma meitä jo odottelikin autoineen. Heinolan apsin kautta ajettiin möksälle ja ensimmäisenä tehtiin.......pizzaa.
 
Siinä itse kokkikolmonen kokkailee ja Hilbe luulee auttelevansa. Sitten etittiin meiä uimakaiffarit laatikosta ja sillä välin kun istuskeltiin pihalla, tapahtui seuraavaa. 
Käytiin vähän uimassa ja chillailtiin. Illalla myöhemmin seuraamme liittyi Hilben siskopuoli, hänen poitsu ja Ville. Sen jälkeen ilta olikin hämärä. 
Älkää ihmetelkö, tämä on normaalia.
 
Crocodile Dundeet.
 
Ahhihi, lemppari.
 
 
K18, Saija silimät kiinni.
 
JEPA. Tiiän kyllä kellä on amatsoonivarpaat, olkaa hilijaa.
 
"NYT LÖYTY KULTACOINSSEJA!!!1"
 
Tää oli taas Hilma & Sofi vastaan Saija. Tän reissun tarkotuskin oli tehdä musta lopullisesti selvää, mutta niinkun otsikko kertoo, meikä on elossa! 

Lauantaina oli kyllä ihan mahtavaa. Lähdettiin yömyöhään Villen ja Sofin kanssa souteleen kumiveneellä pitkin järveä ja kokovene tulvi vettä, mistä seurasi se, että kaikkien vaatteet oli litimärkiä. Ei voitu edes rantautua, koska yx apina ui delfiiniä ja kaikki varmmaa olis halunnu kaapata meidän laivan. Kuitenkin kun päästiin sisälle, mentiin samantien saunaan jonka jälkeen Hilman kanssa jouduttiin olemaan South parkin äänet, KOSKA televiiiiission äänet ei oikein pelannu. Mulla ja Suskulla oli taas haasteet päällä, mutta ei ne ollut läheskään niin hyviä kun viimex. Tänään heräiltiin 11 aikaan ja alettiin heti siivoileen. Kun muut oli häippässyt, jäätiin Sofin ja Hilman kanssa kokkailemaan, spaghettia,tonnikalaa,kananmunaa,makkaraa............. :D Njommmm. JA mökillä ei pystyny vältteleen sitten yhtään hyttysiä, tai muita ötöjä. Onneks ei ollu mökkinaapureita, koska joka toinen sekunti joku meistä kilju jossain ja juoksi sataatuhatta jotakin itikkaa karkuun. Esim. tänään meitä piiritti joku kymmenentuhatta sudenkorentoa.  
 
Hahah, tässä mun tän päivän saalista. 

Nyt vois pikkuhiljaa mennä nukkuileen, kun kerran omaan sänkyynkin pääsee, ihanaa.
Kauneita uneja.
 Ps. Tolla videolla tosiaan ollaan ihan selevinpäin ja mut meinattiin järveen heittää ni iski PANIC at the disco niinkun Hilbe sanois...............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti