sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Tekeekö mieli mulle tepposen, vai teenko sen minä ite?

Tsajaja. Torstaina lähdin Riihimäelle ja asemalta löysin mukaani kuuman kissimirrin eli Hilman. Ujoina lähdettiin etsimään messupuistoa ja lopulta se sitten löytyikin. Mentiin tosiaan johkin informaatio juttuun ja meinattiin läkähtyä kuumuuteen ja minä mietin vaan ruokaa. "GRILLIMAUSTETTUA HÄRKSLURPS..". Kuultiin vähän mitä hommia meiän pitäis Riihimäkirockelsonissa tehdä. Kivoilta hommilta kuulosti. Aina niin ihana ukki saapui hakemaan meidät pois ja hetken kotona istuskelun jälkeen lähdettiin urheilemaan iltamyöhällä. Otettiin pyörät alle ja suunnattiin Makuuniin karsuostoksille, mmmnam. Sieltä poljettiin kauniissa auringonlaskussa käsikädessä Citymarketin tervetuloakyltin alle evästämään. Siinä karkkia syödessä tuli kova jano, joten viestitettiin Kari Grandille, kaikkien janoisten sankarille, että tuoppa pari lasii limukkaa! Ja sehän toi, oi kiitos kiitos. Hengailtiin yömyöhäseen sankarin kanssa, mutta lopulta silmät ei enään meinannut pysyä auki ja hyttyset koitti imeä loputkin veret. Joten eiköhän lähdetty kotio nukkumaan.
 
Beerjantaina heräiltiin Hilman kanssa aikasin koska meiän piti olla ja puoli 3 Riksussa. Ensin käveltiin meiltä 100km juna-asemalle ja sitten Riksun juna-asemalta 200km messupuistoon. Jalat ja kunto muutenkin oli kyllä koetuksella. Sinne kun päästiin niin melkeinpä heti jouduttiin hommiin. Narikkarekka oli myöhässä ja oli ihan hirveä kiire koota hyllyt konttiin. Onnex oli söpöi poitsui meiän kans niitä kokoilemassa. Käsi oli kyllä helmesti turvoksissa sen jälkeen, koska hakkasin niitä hyllyjä kiinni, au. Nolointa oli, että toinen pojista joutui nostaan tämmösen 100 kg norsun konttiin, moi. Siinä sitten kottiin hyllyjä ja otettiin ensimmäisiä asikkaita samaan aikaan. Oli pinna vähän kireellä. Mutta asiakkaat kai tykkäs jee. Oli ihan kiwaa ja tosi hauskaa. Kaheksan jälkeen loppui meiän vuoro ja mentiin eka vähän syömään ja siitä sitten alueelle hengaileen. AINII ja meillä piti olla työaikana PINKIT paidat, hrr. Kuunneltiin peispoolssia ja mun mielestä se oli aika laimee :(. Ainiin ja sielä alueella oli joku ihmeellinen landepaukku, joka tuli selittää et se on tullu kolmensadan kilometrin päästä tänne joraamaan ja sylki vaan lensi suusta. Sit mentiin sitä karkuun, ni hetken päästä se kulki meiän takaa ja puristi mua bebasta ja sillon meinasin pahasti oksentaa. Hyi olkoon.  

Staff, hehz koviz. Lauantaina meiän pitikin olla jo puol 2 hommissa. Ja mentiin sinne vähän aiemmin niin mentiin sitten siivoileen aluetta. Tosin sitä ei kauaa jaksanut, koska oli niin kuuma ja muutenkaan oo ikinä oikein siivoomisesta innostunu. Meiän työvuorolla oltiinkin sitte Hilman kanssa ihan kaksisteen narkkaroimassa. Naurettiin kun joku jäbä alko soittaan kitaraa meiän lähelle ja laulo narkkarirakkauttabiisua. Selkeesti se oli meille tarkotettu ja tarkotti narikkaa. Hihiu. En tajua, mutta lauantaina mulla oli jotenki palijon ongelmia nousta sinne konttiin. Yks asiakaski alko kyseleen et tarviinko apua, mutta EI en tarvinnut. Kyl se silti alko mua tuuppiin ylös =(. Ja kun piti tulla alas sieltä niin jotkut vanhemmat ukkelit tarjos apua, mutta joo pärjättiin me ihan itsekin. Hahaha. Leikin kontin perällä semmosta yöeläintä jolla on ihan hullut silmät. Hilma vaan nolona palveli sielä asiakkaita ja mä roikuin hyllyssä. Lauantaina meidän työaika päättyi puol 8 ja oltas toki saatu jäädä sinne katteleen. Olisin ehkä halunnukki nähä Eput, mutta päätettiin sitten lähtee Hämeenlinnan hurjaan yöhön. Oli niin masentavaa kun koko viikonloppu oltiin kävelty kokoajan jossakin ja sit piti meiltä kävellä vielä kaupunkiin. Huoh. En enään koskaan halua kävellä. Onneks kuitenkin yöllä näkyili kaikkia kiwoja ihmisiä vaikka kovin kova meno ei ollutkaan. Liityin jopa toiseen jalkapallojoukkueeseenkin. Se on varmasti palijon parempi, kun mun nykynen joukkue. Eivaa. Ei siitä sen enempää. Yöllä kolmen jälkeen vihdoin saatiin kyyti kotio. Kiitos Markolle, hih. Koitin jutella Hilmalle vielä kun mentiin nukkumaan. Kysyin siltä jotain, mutta ei se sitten enää vastannu vaa simahti heti. 
Nyt sunnuntaina tuo tuhontekijätorttukainen lähti vihdoin kotio ja maanpäällä on rauha.
Mutta ens viikonloppuna meen sille sotkemaan ja Summer uppiin bailaamaan, JEA.
Nyt meen pihaan auringon alle paistumaan. Plah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti