torstai 16. syyskuuta 2010

Mjjjjaumjau

HMH. Aamulla kun heräilin hullusta sarjamurhaaja-aviomies unestani, aattelin, että OI ihana aurinkoinen päivä tulossa. Tosin en meinannut jaksaa liikahtaa koulun suuntaan, mutta lopulta oli sitten pakko. Ja tähän väliin, Belinda, Jere ja Apsi, ootte ihanuuksia. On pualihurja ikävä teiän luokalle, meiän pikkuperhettä. 
Koulussa sitten piti antaa eräällä tunnilla palautetta, koska kuulemma oltiin tänään erityisellä "kapina" päällä. No kaikki sitten tais kirjottaa suoraan lapulle mitä ajattelee, ja lopulta näytti siltä, että opettaja nyyhkytteli ja korjaili meikkejään. Anteex.....
Sitten kotiin tultuani siivosin huoneen salaman nopeesti ja kuuntelin Volbeatia. Hetken päästä lähdin Pullerille pelaileen ja matkalla huomasin, että joku jäbä taiteili motarin päällä sillalla AIDAN päällä. Hetken ajattelin, että MITÄMITÄMITÄ VITHUA toi hommailee. Nenne ilmeisesti oli bongannut mut matkallaan pullerille ja naureskeli kun olin suu auki ihmetelly sitä poitsua!!!1 Mut se olikin ollu sitten joku parkouraajahemmo. Onnex. 
No kun peli alkoi, niin alkoi myös aivan saiRas kaatosade ja melkee näki eteensä kun maailman suurimmat vesitipat peitti näkymän. Ja vastustajina oli TPV.............. Eipä ollut kovin erikoisia tyttöjä. Ärsyttäviä ne ainakin oli, saatana. Tai no niinhän ne kaikki vastustajat yleensä on. Ja huomas kyllä, että niiden tyttöjen heikko kohta on: ELUKAT. Joku huus "Tuomari, täälä on joku elukka!!!" ja puolet tytöistä lähti sinne kattoon ihan ihmeissään. Eikä tuomaria pahemmin kiinnostellu. Enkä oo pitkään aikaan saanut tommosta mutakylpyä kun nyt. Mm'm <3. 
Huomenna voinkin nukkuilla aika pitkään JEE, koska ei tarwi mennä kouluun. Sit viedään iskän kanssa vähän papruja poliisille ja tsilleen. Sit meenkin viettään viikonloppua iskälle ja sit viikko NI joojoo hehkutan vähän lisempää mut kumminkin MEEN KREETALLE, uh. 
Nyt voisin raahautua syömään jotakin, koska mun vatsa HUUTAAAAAA, paitsi ihan pakko laittaa vähän söpöjä kuvia vielä loppuun.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti