sunnuntai 26. joulukuuta 2010

I'm damned to feel the way I do, what have I done to fall so hard for you

Älkää unta nähkö että kertoisin mun joulustani. Sillä mulla oli niin tavallinen joulu. Tai oikeestaan, ainoo mikä poikkes tavallisesta oli se, että menin Pursuun. Sielä mut laitettiin jäähylle uunin päälle istuskeleen enkä itse päässyt alas. Ai minkä takia? -No sen takia, että laitoin Matin (pehmolelurotan) jääkaappiin. Tai siis käskin laittaa ja joku kiltti tyttö sen sinne sitten sujautti. Oli kyllä huvittavaa ja se ka vaa. 
Joululahjoja nyt ei sitten paljosti tullut. Siis ei se mua haittaa, koska sain ihan sikkenä rahaa ja voin ite ostaa kaikkia kivuuksia. Mut voin mä listailla vähän mitä suunnilleen sain......  

-huulirasvaa, käsirasvaa 
-2x pussilakanat 
-korvixii 
-sSUKKIA???????? 
-lapaset
-suklaatasuklaatasuklaata 
-okei, toi telsu oli pualiks joululahja 
-pari lahjakorttia, esim KAMPAAJALLE ohoiiiiii väri ja leikkaus 
-yx kiva paita 
-JÄNÖyöpuku again 
-arkku, MUHAHAHA, joojoo tommone piäni aarrearkku 
-mmmmm hajuvesi 
-arpa jolla voitin kymmene eugenii 
-sitte joku huijjaus lautapeli 

ööööööööö ja ehkä jotakin muuta, mutta en jaksa ajatella. Koska mun päässä soi hyvä biisu ja NII. Nyt siirryn unille ja joku päivä kun tapahtunee taas jotakin maailmaa mullistavaa niin tuun kertoon. u n i a. 

2 kommenttia:

  1. Kiva seurailla sun kirjotuksias! Taidanpa olla 'hiukan' ihastunut sun ulkokuorees, en nyt tarkota sun ulkonäköä, oot toki kaunis :) Pintaa syvemmälle en viellä ole päässyt, enkä tule yrittämäänkään :D Eihän varattu sais tällälailla kirjotella..( säki viel varattu.. ) Älä huoli, en ole stalkkeri, enkä mikään hikinen hullu nörtti, satuin vaan törmäämään blogiisi ni kirjotin sulle viestin =D tv. opiskelija;) Piristystä elämään!

    VastaaPoista
  2. voi veljet, toi oli tosi mukava kommentti, keneltä ikinä se nyt onkaan tullut, mutta sai mut ainakin iloseks! :) mutta ehkä se on parempi että en tiedä, tua vähän jännitystä. kiiiiiitos kovasti ja kiva jos tykkäät lukee mun juthuja!

    VastaaPoista