sunnuntai 2. tammikuuta 2011

kaxinollayxiyxi

Oumaaaai! Ensiks, anteexi viikon tauko. Toiseks, TÄÄ ON EKA SIIS ENSIMMÄINEN POSTAUS TÄLTÄ VUODELTA joten omg. Pitäs keksiä tähän siis jotain tosi ihkuufantsuuhelmee, mutta mut kun tuntee niin heh.  
Mutta kuitenkin. Uusivuosi alko sillä, että Jani haki mut kaupungista ja mentiin renkocityyn Henkan ja Jonin kanssa. Räjäyteltiin vähän pommeja ja hukkasin illan aikana esim. puhelimen ja avaimet. Mut joo lopulta ne löyty mun äässin alta. Ei mikään ihme. Haettiin Niko meijjän kuskiks, koska Jani halus päästä uudenvuoden tunnelmiin. Ja niin se sitten heti pääsikin. Oli ihan innoissaan HIRVILIMUSTA. Mentiin taas räjäytteleen pommeja(ydin)pommeja. Ja tietty koska Herkko oli käskenyt, käytin tietenkin todella _cooleja_ suojalaseja. Niko otti meistä tosi mahtavia kuvia(räpsfilmaten). Ennen torille siirtymistä haettiin vielä Kaisa mukaan ja sitten kohtasin lauman rengonpoikia ja joka suunnalta tulvi tuttuja. Juulikin jopa löysi meidät ja autettiin sille villapaita päälle ennätysajassa. Ja IHMISET mitä te kaikki kaatuilitte sielä, eihän sielä nyt niin liukas ollut? :))))) Jos olisin laskenut kaikki kaatumiset niitä olis ollut 10000000000 ja enemmä. Mun suunnitelmissa oli räjäyttää torin kuusi, mutta kaikki muut sitä koitti eikä onnistunut, en siis viittiny alkaa siinä sitä räjäytellä ettei epäonnistujille tulis paha mieli. JA Roni, muista hakee tomaatteja, tomaatteja äläkä mene putkaan......... Sirulla sitten nukahdin pitkän rimpuilun jälkeen kolmen peiton alle, miljoona vaatetta päällä!

Mun on myös pakko hehkuttaa KIRJAA, minkä sain Sirulta joululahjaks tälleen vähän myöhässä.  
Wreck this journal. Toi niinkun pitäs sitten tuhota. Oon jo ehtiny taittaa ton kirijan paskax ja hyppiny sen päällä ja tänään läikytin kaffia yhelle sivulle. (Sofi, Hilma, Susku ja Sonja, jos luette tätä, niin olkaa onnellisia, enään ei tarvi hakeutua vihanhallintakursseille koska mulla on tää<3). Tossa on ihan mahtavia sivuja. Tietenkin muka eka reaktio jokasella sivulla on: "Eeeeei en voi, tää menee rikki". Mut se siinä kai on tarkotuskin?????? Aijjon laittaa ton ihan mäsäks. Otan tänne sitten kuvia mun lempparisivuista kun teen niitä. 

Asiasta taas kolmanteen. Erehdyin joulukuussa yks yö katteleen jotain kauhuelokuvaa ja viimeyönä se kostautui. Näin siis painajaista!!11 Menin iskän ja Jermun(pikkuvelijosjokusitävieläkääneioleymmärtänyt) kanssa vuoristorataan ja kun vaunu lähti liikkeelle muistin sen elokuvan. Aloin vaan itkeen ihan sairraasti ja mietin että se nyt oli vaan elokuva, mut sitten sillä hetkellä se vaunu vaan jäi sivuttain jumiin ja irtos radasta :-------(. Sit se uni vaihtukin johonkin kummallisuuteen josta ei tarvii enenpää kertoa. MUT arvatkaa mitä te laiskatpaskat(ei nyt kuitenkaan kaikki lol) mä meen huomenna kouluun. Jääkää te jotkut vielä vähän lomaileen mutta olkaa hiljaa tai tapahtuu..................kauheita. Ja keksiviikkona mulla onkin puoliyksiiii kampaaja JEE, enkä tiedä vielä mita ma tekisin. help mehhhhh!  Ja mitä mitä, ensviikolla poistuu kuvat galleriasta, koska se oli uudenvuodenlupaus(josta varsinkin Juuli on innoissaan ja Jani ei niin innoissaan). 

Tänne loppuun olisin lisäilly pari kuvaa, mutta bloggeri sanoo never gonna happen ja multa kai räjähtää verisuonet päästä koska se ÄRSYTTÄÄ.

2 kommenttia:

  1. mulla on myös toi wreck this journal ja se on ihan paras! :)

    VastaaPoista
  2. niin on! niin hyvä kun siihen voi purkaa vihoja! :'D ja oon aina niin tarkka kaikesta, että kiva välillä 'hullutella' ton kirjan kanssa.

    VastaaPoista