torstai 9. joulukuuta 2010

Pinnejä pliis

Koulussa vietettiin vähän pikkujoulukekkereitä, ykkös- ja kolmosluokan kera. Tai musta tuntu, ettei hirmu moni muu ollut joulutunnelmissa kun perus mie, juuli, allu, suski, sonja ja mirkku. "mättöpiiri". Tai saattohan muutkin olla, mutta meistä vissiin lähti eniten ääntä. Pelattiin vään UUUUNOO, jonka sääntöjä ei varmaan kukaan muistanut oikein ja peli oli perseestä, koska mä en ikinä voittanut. Ei sillä, että olisin huono häviäjä....... sillä en ole. Yritettiin huijjata ykkösluokkalaiset esittään meille jouluesitelmä, mutta kukaan niistä ei innostunu. Eikä kukaan oikeen halunnut tehdä tuttavuutta meidän kanssa. Vaikka meillä oli siihenkin hommaan monia ideoita. Esim. catwalk pöytien päällä, ja päädyssä kertoo oman nimensä. No, mutta ainakin meillä oli mukavaa. Kotiin tultuani suunnitelmissa oli suihkuun meneminen. Mutta muistinkin, että vedentulo on poikki klo 15:00 asti. NO siinä venailin hetkisen, puoli kolomelta kuitenkin tuli vettä, mutta se oli.............ruskeeta. Joten mua pelotti, että MITÄ HELVETIN VETTÄ SIELTÄ OIKEIN TULLOOOOO? Mut kolmen jälkeen tilanne rauhottu ja alko tuleen niin puhdasta votkaa, eli waterii niiku hilbe sannoo.

Mutta lähinnä tulin tänne fiilisteleen mun tän hetkistä oloo. Nyt on siis niin kiva olla. Tai tietenkin vielä hetki sitten oli paljon parempi. En tienny, että joku oikeesti voi saada mut oleen ihan iisisti toisen seurassa. Ja miten päivä päivältä kaikki vaan tuntuu paremmalta ja paremmalta. Ja tuntuu hassulta, että joku voi oikeesti huomata ihmisessä ihan minimaalisia muutoksia, mitä ei niin yleensä tuu ajateltua. Sitten se tunne, kun joku hipsuttaa sua niskasta ja lakkaat ajattelemasta kaikkee muuta. Tietää, että noi kädet saa koskee ja tekis mieli vaan rutistaa toista. 


Ps. Joulupukki, en pistäisi pahakseni, jos toisit mulle miljoonittain pinnejä, koska en omista nyt yhtään, sillä kaikki ovat hukkuneet? :::::::::::::::(((

1 kommentti: