lauantai 4. joulukuuta 2010

Snake oh snake

Ensinäkin mulla oli kiwa kouluviikko, koska meijjän luokalla oli söpö viittomakielinen poikkeli. Ja mieeeeeeeeee sain olla sen apuna! Ehkä vähän ärsytti, kun kommunikointi onnistu vaan tulkin kautta. Mut mukavaa se shilti oli. 
Eilen olin vähän Wanhojentanssssssahteluharjoituxissa. JOONA ole kiltti ja opettele tanssimaan, ollaanhan melkein parkettien parhain pari! Kyllä me vielä opitaan....... 
Sen jälkeen Julpero tuli meille ja kateltiin hetki Harriiiii Potteriiii mustavalkosena?????? mYessssss. Salkkareitten jälkeen lähdettiin Henksun ja Nikon matkaan. Hämeenkaarella tavattiin nimeltämainitsematon hölmö, jonka perässä juostiin Henkan kanssa köysi kädessä ja yritettiin lassota sitä. Ei sitten ikinä saatu sitä kiinni, joten hypättiin takas autoon ja jatkettiin matkaa. Härnäiltiin myös Kaija Koo faneja Sirkuksen edessä ja soitettiin niille Tinakenkätyttöä. Siinä kärsin myös MINÄ, joka niin rakastaa Kaijelia. Hyi. Ooteltiin, että koska Jani lähtee meijjän matkaan pikkujouluista, mut se meinas pahasti feidata meiät ja kaikki suuttu!!1 PERKELE. Jos sen olis tehnyt niin olisin lyäny mustan silimän. Mut loppujenlopux saatiin miäs mukaan ja lähdettiin , heh, en kerro minne. Mutta sielä kuitenkin tanssittiin Janin ja Henkan kanssa enemmän kun laki salli ja hyvät muuvit oli. Mulla oli myös paikan hovihevonen, jolla ratsastin ympäri taloa kunnes se väsyi ja lahos alle. Istahdin Dj Juuson viereen ja aloin hymäilemään kauniilla suloäänelläni ja sain vaan pahan mulkasun, joten hiljenin ja jatkoin tanssia. En ehkä muuten olis tanssinut niin riehakkaasti, mutta oli pakko pitää seuraa Jalmarille, joka oli puolivihanen, että pakotettiin se mukaan.  
HAHA, täs meijjän parahimmat tanssibiisut , Duck Tape - Riitta Väisänen , The Badger Song . Jälkimmäisen tahtiin tanssittiin varmmaan tunti putkeen.......... Hupaisaa oli! Enkä vieläkään oikein ymmärrä, että jos me rakennettaisiin vene, niin miksi MINÄ joudun olemaan potkuri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti