keskiviikko 2. helmikuuta 2011

pliis...

Heh....... olin eilen pitkästä aikaa tasan kahdeksan tuntia koulussa. Se oli suorastaan tuskaa. Tai ei nyt ihan, koska sattui siinä kaikennäköisiä kommelluksia. Mutta aamu alko hirveellä vitutuksella kun opettaja alko raivoomaan taas vaan mulle ja Aliisalle. Siinä sitten piti alkaa vihasena läiskimään tapettia seiniin. Se oli per-sees-tä. Liisteriä oli aina joko liian vähän, tai sitten se pursus saumoista yli. Eikä apuakaan enään voinut pyytää, koska heti tulis sanomista "Tää on sanottu jo moneen kertaan, mutta TE ette kuuntele". Yeayea.... va li koi va kuu lo..........Noh sitten muut oppilaat koko hallista häippäs jo puol 4 aikaan kun meikäläinen jäi vähän tapetoimaan kulmaa, jossa kestää ikuisuus (varsinkin kun on kyseessä MÄ). Oli puolikiusallista siinä yksin kykkiä kun opettaja seuras kokoaika selän takana ja venas että pääsee himaan. NO SORI ETTÄ OON HIDAS. Siitä sitten neljältä lähdin ihan nuutuneena ja raivona kohti Parolaa ja mekkoa sovittamaan. Eikä sekään auttanut yhtään asiaa, pahensi vaan. Kaikenlisäks S-marketin pihassa oli ärsyttävä liekkilohimies, joka halus meistä asiakkaita, "tottakai kaunottaret tulee ostamaan liekkilohta"! JOOOO sanot vaa ku haluut rahaa!!!!11 Halusin vaihtelunvuoks että mennään Parolannummen kautta kotiin eikä perus motaria pitkin. Mutta sieläpä tuli joku hullu aurauskone eteen ja äiti oli mun valintaan tosi tyytyväinen. Mistä mä nyt voisin tietää et semmonen tupsahtaa just sillä hetkellä eteen??? Minä mikään ennustaja taas ole. 
Mut nyt mä meen laittautuun koulua varten ja toivon, että tää päivä olis ehkä vähän ihananpi........ Ja toivottavaa mulle onnee työhaastatteluun. Ja Aliisalle paljosti onnee hammaslääkäriin!

2 kommenttia:

  1. oooh kiitos, onnea siellä tarvittiinkin!! mutta nyt on hampulit poissa eikä tule ikinä takaisin! ja onnea haastatteluun saijamaija;)

    VastaaPoista
  2. jeeee! saijamaijaeijamaija kiittääää! ;)

    VastaaPoista