perjantai 1. huhtikuuta 2011

Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen, ja laulan pappadaduda pa duda dapa

.........mä en itse mitenkään kyseisestä kappaleesta pidä, enkä varsinkaan esittäjästä(Haloo Helsinki - Maailman toisella puolen). Mutta Niko oli sen lähetelly mun inboxiin vaikka nimenomaan kieltäydyin sitä kuuntelemasta, mutta eräs rontti sen sitten laittoi soimaan ja tajusin kuinka se sopii jotenkin tähän hetkeen. Ei sanatarkkaan, mutta kuitenkin. Tällä viikolla oon ollut pitkästä aikaa tosi saaaaaaaad, eli erittäin surkuisa ja itkua on riittänyt. Mutta onneks täällä on ollu ihania ihmisiä mun tukena. Mutta ei siitä sen enempää. 

Muistin juurikin, että tänään on aprillipäivä. Älkää kiltit huijailko mua, koska meen aina uskomaan kaiken. :---( Arvatkaa mitä eilen tein..............noh, annoin Joonaksen värjätä mun hiuxet................ ja hyvät tuli. Vaihdoin vähän väriä, ennen oon värjäilly ihan sairaan vaaleella eli tolla Liven xxl blondillllllllla, mutta nyt laitettiin Garnierin luonnollista sävyä! Ja se onkin näköjään paljosti parempi. Koska tolla liven värillä tuksu jää puolikeltaseks tosi helposti. Mutta nyt mun hiukset on kiwat(minun mielestä). Aamulla jäin vaan nuksaileen, koska mun masua särkee paljosti. Ja nyt musta tuntuu, että haluaisin kouluun, mut ei sitte. 
Apua, apua enään ensviikko ja sit alkaa työssäoppiminen joka kestää koko viimesen jakson eli ?6viikkoa?. Mutta minä kun olen VÄTYS niin oon siellä vaan vaivaset 4 viikkoo ja lähden ulukomaille, jee! Ja sitten onkin jo kesäloma, OI miettikää, ihanaa. 

Nyt taidan kuitenkin nukkua vähän lisää masukipua pois. MOIK ja hyvää viikonloppua evripadiii! :-------) 

1 kommentti:

  1. ooee miten kivalta tää sun blogi näyttää =)))


    http://se8-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista