keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

HURRAAA viimeinki uuujeeeeeeee tuuletuxiiiiii

UUuu tänään ollaan ilosia ja onnellisia. Vaikka koulussa olinkin mahdottoman ärsyyntynyt ja huano häviäjä. Pelattiin luokan kanssa vähän Jungle Speediä, koska mie toivoin. Kaksi muuta toivetta oli keskustelu aiheesta: mahdolliset suojautumistavat maailmanlopun tullessa ja puhuminen maailman menosta muutenkin. Mutta peli vei voiton. Se oli paskaa sillä Juuli anto mulle kokoaika kortteja ja tiätty se kellä on eniten kortteja HÄVIÄÄ. Lopulta olin enään Lindan kanssa vastakkain ja tulinkin sitten toka vikaks ja se pisti vihaks........ Sen jälkeen muut oli hiljaa ja toivoi kotiinpääsyä kun minä keskustelin kovin sivistyneesti opettajan kanssa maailmasta ja lopusta. Tykkään noista tarinatuokioista opettajan kanssa. Viimeks juteltiin meiän lapsuuden muistoista kun ollaan oltu isosiskojen tossun alla. 

Tänään onnistuin viimeinkin yhdessä asiassa mikä on tottatosiaan epäonnistunut jo pariin otteeseen, mutten kerro mikä LÄLLÄLLÄÄ. Pakko silti hehkuttaa kun on niiiiiiiiiiin hyvä olo! Ja äsken suihkussa huomasin, että mähän oon kovin nätti kun nenästä vuotaa verta mm'm! Saksan reissusta asti mun nenää on riivannut jonkinsortin haava joka on ki-pe-ä. Buuuuuhhhhuuuuh! Ja sit rakastuin aivastamiseen taas. Voisin tehä sitä kokoaika koska se on IHANAA. HAHAH. Mutta oh shit auttakeee ensviikolla alkaa työssäoppiminen......miten pärjään yksin ilman ketään?!!!?!yksin??!?!+1ilman ketään?!?!?!?! :(((((((( 

Noh voisin nyt mennä fiilisteleen tätä päivää, ootteleen että mah niggah kam houm ja mieli tekis viidakkomuroi omNOMMMnom! 

Ja viikonloppuna voisi juhlistaa Emiliaa, pus. 

EMANUELI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti