maanantai 19. syyskuuta 2011

ai maanantai, hyi

AAATSAJAJAJA. Ensiviikon torstaina voin taputtaa itseäni olkapäähän ja sanoa, hienoa Saija, sillä työharjoitteluPazzzzzzzzzzka loppuu silloin. on-nek-si........ Koin äsken aivan hirvittävän turhautumisen tunteen, joka johtui siitä, että ajattelin tulevaisuutta. Jos mua ei huvita olla tossa työpaikassa, mua ei huvita olla koulussa, ei huvita maalata, ei huvittanut edellisessäkään työssäoppimispaikassa NIIN MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ???? Okei, se tarkoittaa sitä, että tämä on väärä ala? Ehkäpä. Joten oumaikaad en tiedä itkeekkö vai nauraa? En keksi mitään alaa, joka ei vaikuttais tylsältä. Mitä jos sellaista ei olekkaan? BUUUU, musta tulee ei mikään :((((((( Voi luoja. Miksei kaikki olis vaan ilmasta ja kenenkään ei tarvis tehdä töitä, sit vois olla ihan rauhassa lusmu. 

Kuitenkin, tänään tämän ajattelun jälkeen sain siivottua vaatekomeron. Se on sitten ollut niin sekava ja täynnä kaikkea. Oon vaan heittänyt sinne kaiken mikä on ollut muualla tiellä. Mutta NYT se on aivan siisti, uujee! Mikä mahtifiilis. Oon käynyt ovella jo monesti kurkkimassa kuinka siistiä sielä onkaan. Ennen sen kamaluuden näkeminen aiheutti päänsärkyä ja ahdistusta!!!1 On sielä vieläkin jotain turhuuskamoja, mutta eiköhän ne sieltä pian lähde muualle(krhm toivotaan, että joonas keksii niille paikan!!!).

Ja voisiko joku lahjoittaa minulle innostusta, lisää mielikuvitusta,energiaa ja älyä. Mä haluan niitä kaikkea! :D Sain eilen illalla taas niin mahtavan älynväläyksen. Haluan meinaan kirjoittaa vielä joskus kirjan, siis kyllä, kirjan. Kauhukirijan siis!!!1 Aion yhdistellä siihen kaikkia niitä hirvittäviä ajatuksiani mitä välillä päässäni liikkuu. VITTAN SENTÄÄN MUSTA TULIS RIKAS!!! Oikeestaan elokuvana se olis niin paljosti siistimpää :---))))))))))) huuuuuuuuu niin mahtavaa. 

Mutta mahtavasta puheenollen, HILMA TULEE VIIKONLOPPUNA!!!!1 jeeeeeeeeee :)))) voisin väittää, että sitten nollataan monen vuoden edestä ja takaa. Ps. Hilman kanssa on parhautta! 
Ja hilbe, jos luet tämän niin HAHA! Muistatko kun joku idarimuija sano "Hilma? Saija? on siinäkin nimet"? :'D  

Nyt tää lähtis tästä pois. MOI! 

2 kommenttia:

 1. voin nii kuvitella sut kirjottaa kauhukirjaa ku oot tollanen sekopää!

  kjeh kjeh miten arvasitkaa että luen tän (AINA!)

  ja Saija ja Hilma, uusii muotinimii hei cmoon! kunnon mummelinimet (oke no mun on enempi x 1000)
  mut IIIK ootan viikonloppua! sitku se tulee nii aika sais pysähtyy! sydämmii tusina, sinä pieni rusina!

  VastaaPoista
 2. noniin saiskin aika sitten pysähtyy : ( tulee ixu! HAA ja ihana, itse olet rusina!

  VastaaPoista