lauantai 29. lokakuuta 2011

Punasia ja väsyneitä silmiä

Jeeeebou, hyvää lauantaita vaan tännekkin. Tällä hetkellä oleilen yksin kotona ja kuuntelen musiikkia ja miätin taas ihan liikaa asioita. Mun tekee myöskin mieli kahvia, en ole sitä koko viikkona saanut. Siitä on luultavastikkin johtunut jatkuva kiukuttelu ja väsymys koulussa ja muutenkin. 
Viime sunnuntaina meilläpä olikin tuparit, sellaiset erittäin pienimuotoiset ja vaan meijjän perheille + tiätty mun mummi ja ukkikin kävi piipahtamassa ja toi mukanaan pussilakanat, joita toivoinkin. Ja äiteeltä tuli kans pussilakanaa ja pyyhkeet! Sirulta sainkin sitten tämmösen mahtavuuden. 
Pikkuhiljaa pitäis alkaa laittaa vaatetta niskaan ja lähtee Juulin kanssa syömään vähän thaimaalaista ruokaa, odotan innolla! Sen jälkeen suuntaan Sirulle ja viätän siellä iltaa shitten! Pitäis käydä myöskin tsekkaamassa iskän uusi koti, mutta sen ehtii myähemminkin! 

Ja hei olisin kiitollinen jos joku voisi keksiä miten voisin lakata huolehtimasta ja murehtimasta kaikesta? Ajattelen ihan liikaa kokoaika ja niin tyhmiä asioita missä ei ole mitään järkeä ja mitä ei edes tarvis ajatella. Olen tyhmä? Koko viime viikko oli semmoista schaibaria kun miätin vaan ja miätin ja miätin ja miätin ja sitten siihen samaan syssyyn kun opettaja käskee tehdä jotain mikä on ihan ahterista niin voitte vaan kuvitella miltä se tuntuu. Esim. Yks aamu luulin olevani humalassa kun olin niin väsynyt ja horjuin koko koulumatkan ajan, olin surkuisa ja halliin päästyäni opettaja sanoo 'no miten ois Saija, meette tänään tekeen sen aulan Turenkiin kun väri ei ollut hyvä?'(tosiaan jo kertaalleen se ollaan maalattu ihan hirveellä värillä, josta me jo sillon sanottiin ja kaikki ohikulkijat haukku värin ihan täysin.....) Miks vithussa just me????? Kellään muullakaan mitään tärkeetä tekemistä ole, miks just me? Huoh. Siinä sitten valutin pari turhautumisen kyyneltä vaikka kovasti koitin estää itteeni itkemästä, mutta ei luoja......... Se oli niin hirvee aamu. Kipitin takas pukkariin hakeen laukkua ja vaatteita ihan raivona ja sitten lähdettiin maalaan sitä hemmetin aulaa. Toi oli jo toinen kerta kun käy noin, siis väärä väri. Ykkösellä maalattiin yhtä isoo luokkaa, missä oli ylipaljon hommaa ja kun se vihdoin saatiin valmiiks, niin joku tulee kattoon, et oho, väärä sävy, maalatkaa uusiks, teil on päivä aikaa...... kiitos. Haha, sitten eilen oli niin pylleröstä kun jouduin kolmannen kerran hioon ja ruiskumaalaan yhden yöpöydän, yhen pikkusen viirun takia!!!!1 NNNYAAAAH. Oon ihan hermona kun edes ajattelen sitä. Onneks on enään 6 viikkoa ja pääsen Epsanjaan lepuuttaan hermoja kera murun.  

Nyt jatkan muusikista nauttimista ja koitan olla ajattelematta yhtään mitään. GOODBYE! 
ja hyvää viikonlopun jatkoa, t: 

3 kommenttia:

  1. kuulostaa pahasti syysmasennukselta! iiks, kauanko ootte sit epsanjassa? lähet melkeempä just ku mä tuun! mut sit sen jälkee ku tuut päk nii hankkiudun keinolla millä hyvänsä hämppelii!

    VastaaPoista
  2. no jeps! ei me olla kun viikko, eli tullaa öö 27. päivä takas ja sit melkee heti alkaakin jo joululoma joten juu mast kam hier! :)

    VastaaPoista
  3. eikun 17. päivä siis korjaan :D !

    VastaaPoista