perjantai 4. marraskuuta 2011

Viikko tämä

Mjahas, en edes tiedä mistä aloittaisin, sillä tällä viikolla on ollut tunnetta jos toisenlaista........ 
Mmm, aloitan tästä hetkestä.

Istun kotona koneella ja odottelen, että makaroonilaatikko on valmista. Huom, tämä on ensimmäinen kerta kun tässä kämpässä syödään sitä! U uu. Sohvalla nököttää söpö koira, joka tuli meille yökyläilemään. Elikkä tää ilta menee ihan kotona oleillen ja nameja syöden... HAH meikä ei voi jättää herkkuja pois vaikka kuinka yritän(noooot). 

Koko kouluviikko on taas ollut yhtä pyllyä ja ahteria. Kaikkein pahimmat muistot tästä viikosta on keskiviikolta ja torstailta, kun olin unohtanut kuulokkeet kouluun ja jouduin molempina aamuina kävelemään KOTOA KOULUUN iliman musiikkia ja se otti sitten pattiin, ai että. No mikäs siinä, kuuntelin raksamiesten aiheuttamaa pauketta motarilla ja autojen ääniä, buu. Mut ainakaan ei tarvinnut tarkistaa sataa kertaa kuuluuko musiikki puhelimen kaiuttimista vai kuulokkeista(mulla on tapana tehdä tommosta kun kuuntelen musiikkia). Se olis iso kolaus kun kävelis tuola ihan fiiliksissä ja luulis, että kuuntelee musiikkia kuulokkeitten kautta ja wooou kaikki ihmiset kerrankin kattoo mua, wuhuu! Sitten tajuis, että voi perä, se kuuluukin kaijjuttimista ja siks kaikki kyylää. :( Joojoo on oudot pelot. 

Mutta kaikkein pahin raivo oli eilen kun muut pääsi kahdelta koulusta ja meitsi jäi korvaamaan tunteja kera Aliisan ja Nikon. Allun kaa mentiin ylitasottaan seiniä(HAHA kirjotin ensin sieniä......) yläkertaan ja siinä menikin sitten melkein kaks tuntia! Se oli KAMALAA. Hyi olkoon, olin niin raivossa, että lauleskelin ihmeellisiä lauluja, en edes muista mitä ja huutelin opettajaa apuun aina viiden sekunnin välein. Mutta sen jälkeen kävelin enemmän kun mielelläni kotio ja elämä oli ihanaa! Kunnes sitten pääsin kotiin ja alkoi ylipaha vatsakipu joka jatkuu vielä tänäkin päivänä. 

Näitä asioita oon myöskin miettinyt tällä viikolla: 
-vihaan mandariinien kuorimista ylitse kaiken, se tarttuva haju on ehkä ällöttävintä ikinä ja saa mun kädet pahasti kutisemaan. 
-aijjon yrittää olla vähän vähemmän mustasukkainen. 
-mua ärsyttää erittäin paljon, jos joudun aina tekeen alotteen joidenkin ihmisten kanssa, siis tarkoitan nyt keskustelua ja sellaista. 
-sitten turhanpäiväinen mököttäminen on niin inhottavaa. 
-mulla on ikävä äitiä, Jebua, Sirua ja iskää (onneks äiskä soitti hetki sitten)
-mitä helvettiä teen koulun jälkeen, oikeesti? pelottaa. 

Mutta ehkäpä sitten ens viikko on pelkkää aurinkoa, sateenkaaria, kukkasia ja ykssarvisia! Hurray. 

Nyt jatkan oleilua ja meen ehkä soffalle nököileen koissun kanssa tai sit en, sen näkee shitten! Morjons ja voikaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. hei mäki aina tarkistelen tota kuulokeasiaa ku kuuntelen musaa!! se olis iha hirveen noloo jos se alkais kuuluu huomaamatta :-D

    VastaaPoista
  2. noniin! :D mut on sekin kyllä jo aika turhauttavaa kun on kokoaika niin vainoissaan ettei voi kuunnella musiikkia rauhassa kun kokoaika täytyy irrotella napit korvista :D

    VastaaPoista