sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Käärme käärme käärme käärme käärme paratiisi plaaplaa

HELÖY EVRIPADIH! Mikä onkaan sen ihanempaa kuin sunnuntai. En tiedä miksi, mutta mulla on semmonen fiilis, että ens viikko on jotenkin rento? Vaikka mulla on ihan sikana korvattavaa ja niin edelleen. Huomenna mennäänki vasta vartin yli ysiin Hämeenkaareen itsenäisyyspäiväkonserttitsydeemiin. Eli huoh, sitä samaa torvisoittoa kuunteleen kun jo kahtena vuotena aikaisemmin. Tiistaina tietty vapaapäivä ja sitten onkin jo helmesti keskiviikko. Sen jälkeen viikko menee nopeesti eteenpäin. Perjantaina armotonta pakkausta ja yöllä sitten Helzinkivantaa, BUUJJAAAA! Oon vaan niin innoissani ku välilasku tapahtuu Saksassa ja sillon tietty kerkee syömään yhden pretzelin, m´mm! 

Tää viikonloppu meni kotona nössöttäen Lahdenreissun sijaan. No money joten no can do...... Ei se mitään. Mukavaa oli siltikin. Perjantaina Juulin kanssa ajettiin pimeetä tietä pitkin pitkästä aikaa Pursuun eli Renkocityyn. Jossain vaiheessa mun piti lähtee ajaan peltoautolla pellolle, mutta se säätänän penkki ei liikkunut eteenpäin enkä ylttänyt polkimiin..... Kovasti muut yritti, että "istu siinä penkin päässä ni yltät" :D. Sentin pääsin eteenpäin kunnes valuin taas pois polkimista. Juuli sitten pitkänä tyttönä istui kuskin paikalle ja se oli menoaaaaa! Kuski vaihtui toiseen ja ajo sujui paremmin kuin hyvin kunnes pysähdyttiin katsomaan "autojen hautausmaata" ja pois peruuttaeessa oltiinkin puoliksi ojassa, muut meni pihalle ihmettelemään kun meikä jäi autoon kikattelemaan. Ajelun jälkeen pojat otti kisaa kisunruoan syönnissä mikä oli suorastaan oksettavaa. Kissaraukkakin katosi paikalta. Pakko kysyä, miksi Pursunreissuilla kuulee aina ihan hirveitä biisejä? 
Ahkerat simpanssit - käärme paratiisin on nimi ,jos joku haluaa Spotifyssa tai jossakin kuunnella, youtubesta ei löydy vissiinkään! 

Eilinen meni murpan kanssa kotona leffoja katsellessa ja herkkuja syödessä. Ei siis mitään kummallisempaa. Paitsi kun lähdettiin kauppaan ja päästiin portista ulos niin Väyrysen Paavo heiluttelee ylämoroja toisella puolella tietä. U uu julkimo.  

Ps. Haluaisin kilpikonnan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti