torstai 5. tammikuuta 2012

Pipo tuli kotiin

Oi oi. Vajaan neljän tunnin yöunien jälkeen lähdin äidin luokse siivoomaan(lue:tienaamaan). Sekin raha meni sitten heti uusiin kenkiin. Seppälän tossut lähti minun mukaani. Oon jo kauan ettiny ton tyylisiä Vanssin kenkiä netistä ja haluun PUNASET perkele. Etsimiset ei kuitenkaan ole tuottaneet tulosta, joten jouduin tyytymään noihin tylsiin kenkiin. Ainoa plussa on toi mahtava väri. En ymmärrä miksi, mutta nyt on joku punaisen fiilistely kausi meneillään. 
Tarratkin vielä kiinni, mutta ei se mitiiih! 

Piti tosiaan mennä Sirun kanssa tänään lounaalle kiinalaiseen ravintolaan, mutta meidän lempparichineserestaurantti oli joululomalla. Se jäi sitten kokonaan unholaan. Sen sijaan kiirehdin kotio syömään paahtoleipää :'D melkein sama asia kun kiinalainen.............. Siivotessani sain myös iloisen viestin puhelimeeni, sillä pakettini Ponkesilta oli saapunut postiin. Hurraa! Heti hakemaan ja hattu päähän ja menoksi!!!1 Ennen Seppäläkierrosta poikettiin Hämeenlinnan uutukaisessa pelikaupassa kahvilla. Mua jäi ärsyttään kun en ostanut yhtä pleikkapeliä. Koska se oli ensimmäinen peli pitkään aikaan, mikä on herättänyt mun mielenkiinnon. Ei siitä sen enempää, kun en sitä edes ostanut 666. Jaiks, huomenna murppa lähtee ja mä jään yhdeksi yöksi yksin, yhyy! Illan ajattelin kuitenkin viettää Sirun ja äiskän luona saunoen ja tsillaillen! Ja uuuuuuu uu saattaa olla jalkahoitoa luvassa, helmee! Nyt menen hoitamaan potilasmakkaraa ja laittaan pyykit narulle. Pus. 

4 kommenttia:

 1. mikä kauppa ja mikä peliiiii??????

  VastaaPoista
 2. emmä sen kaupan nimee muista mut se on se uus mikä on öööööö suunnillee linkkupyskää vastapäätä! ja peli on Fairytale fights =)))

  VastaaPoista
 3. mä koitin juuust tänää ettii jotai hyvii pelei mut en löytäny:(

  VastaaPoista
 4. haluun sen vithun raymanin origins pelin!!1 maksaa vaan ihan sikkenä!

  VastaaPoista