keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Olen kova ikävöimään ja kohta se iskee!

Näin alkuunsa voisin ilmoittaa, että oon kovasti miettinyt aloittavani blogin kokonaan uudelleen. Ajoittain se tuntuu oikein mahtavalta idealta, mutta en kuitenkaan enään hetken päästä pidä ajatuksesta. Ehkä annan tämän olla, en vaan kestä noita ensimmäisiä postauksia. :D Enkä kyllä muitakaan. 

Hmm jos otsikkoa mietitte, niin oon aina ollut kova ikävöimään. Pikkusena kun vanhemmat lähti edes laivalle niin itkin koko päivän ja luultavasti koko yönkin, koska mulla oli niitä aivan sairas ikävä. Kavereilla yökylässä käyminen oli täysin mahdotonta. Missasin siis varmastikkin monta kivaa kokemusta. Vasta ala-asteen loppuvaiheilla uskaltauduin kavereille yöksi, enkä enään ikävöinyt niin paljon. Mutta NYT mua pelottaa, koska joudun oleen yhden vithun viikon erossa Joonaksesta. Ihan hullua, mua alkaa heti masentaan kun edes mietin asiaa. Mutta onneks Kreetta ja Emilia on lupautunut tuleen pitään mulle seuraa sen ajaksi. Onneks sentään koulu alkaa ens viikolla niin se aika menee nopeesti. Haha, nyt kun luen tätä teksiä niin en voi kun nauraa miten nolo oon. Mutta ei saa kiusata, koti-ikävä oli pahinta pikkusena! :'D Ihan hullua. 

Tänään on tehnyt vaikka mitä. Ekana reippailin keskustahoodeilta tonne vähän kauemmaksi ja menin hengailemaan Sirulle. Lähdettiin sitten hetken päästä kierteleen kirppareita ja muita kauppoja ja tein tärkeitä ostoksia! Oikeesti, tällä kertaa ne oli jopa tarpeellisia juttuja, kuten henkareita, kansio(laskuille), pari koria, S-koukkuja, ihana muumirasia teepusseille, jonka unohdin muuten kuvata........ Frezzat ei enään ollut niin tarpeellisia, mutta pitihän niitä ostaa kun halvalla sai. Huomenna suunnitelmissa on lounastamista Sirun kanssa ja siivoamista äitin luona. Toivottavasti myös uus pipo ja kassi saapuis postiin niin olisin edes vähän iloisempi! 
Ah, ylihyvää rasvaa. Tosin hirveen moni ei pidä ton hajusta ja ihmettelee miten voin käyttää tota. Mutta se on hyvää! 

Hyi, mun on pakko linkittää tähän yks blogi. 
Whaaat? Mä en tiedä mitä tostakin pitäis ajatella. Jos ette jaksa lukea niin kerronpa hieman. Tota kirjottaa semmonen 17v tytsy, jolla on salasuhde vanhempaan mieshenkilöön, jolla taas on vaimo ja lapsia???? Toisaalta toi on aika jännä ja mielenkiintoinen blogi. Mutta mua vihastuttaa tommonen. Miehen täytyy olla ihan idiootti ja toi tyttöreppana on tyhmänä ihastunut johonkin idariin. Mä en jaksais kattella sitä, että miehellä on VAIMO? mitääääää. Enkä ensinnäkään lähtisi tuhoamaan kenenkään perhettä. Ja mua säälittää toi vaimo ihan sairaasti. Ja lapset vielä enemmän. Voi moro kun ne kuulis, että isillä sattuu olemaan pikkuisen nuorempi tyttöystävä vielä äiskän lisäksi. Kelakkaa nyt sen vaimon kannalta, hyvät fiilikset kun kuulee oman rakkaansa valehtelevan menevänsä salille ja se meneekin jonkun skidin luokse ja vie sille vähän nalleja ja suklaata? Toisaalta, eipä ole minun asiani, mutta mä en kestäisi. Käykää lukemassa, jäätte koukkuun.

2 kommenttia:

  1. TÄÄÄÄÄH oon ihan järkyttyny tosta blogista :D hei vähänniinku valoja päälle ihmiset!!

    VastaaPoista