maanantai 20. helmikuuta 2012

Kkk - kivoja kamoja kätköistä

"Tääl on outo olla enkä tiedä mihin meen".............. jaaaa tttuosta! Viikko pyörähti käyntiin melkoisella väsymyksellä. Koulussa tapetointia, eikä mun loossista kuulu muuta, kun vithua ja helwettiä! Semmosta raivoa sieltä niin. 
Onneksi ens viikolla on hiihtoloma ja pääsee vähän muuttelemaan! Oon tässä jo keräilly kamojani ja heitelly turhuuksia roskiin. Mutta vielä on niin paljosti tavaraa pitkin poikin! Jaiks. Löysin kaikkia kivoja juttuja laatikoista joita en edes muistanut omistavani.
Mhaha Sooda-kalenterit..... Oli ihan ylikalliita, mut ne oli pakko aina saada. Tohon ensimmäiseenkään en ole kirjottanut melkeinpä mitään. Mutta noi kaks muuta on ihan täynnä pientä pränttiä. Käytin niitä näköjään päiväkirjoina vaikka kirjotustilaa ei ollut kun pieni läntti. Mutta hyviä juttuja sieltä löytyy! Helmi muumirasiakin löytyi, enkä edes tiedä miksi mulla on tommonen(hyi muumit....). Mut siis niin muistaakseni mulla ja Sirulla oli molemmilla tommoset joskus aikoinaan. Ton sisältä löytyinkin marmorikuulia,helmiä ja jotain pikkupapanoita......... :D Ja tietty mun sairaan coolit pokemonkuulat!!!!1 Olinko vähän kovis niiden kanssa. Ja Jermun jotain ihmeellisiä magneettiörkkikuulia. Pekka-kortitikin löytyi mikä oli mahtavaa, koska oon etsiskellyt niitä kaupoista jo jonkin aikaa. Toi oli hyvä peli, tosin käytin noita kortteja pikkusena mun leikkeihin. Tein noista uusia perheitä ja leikin niillä ihan kun barbeilla tai jollain....... Ja toi SAIJA-kynä on Lappihoodeilta! Ihme, että sekin on säilynyt. Yleensä hukkaan KAIKEN. 
Ainiin, lauantaina olinkin kuuntelemassa Asaa. Uh. Oli hyvä meininki ja oli niin kivaa. Vaikka olisinkin kaivannut tyttökavereiden seuraa. Mutta hupaisasti se ilta meni poikienkin kanssa! Ens viikolla olis Raappanan vuoro ja huhtikuussa Stig Dogg ja sitten voisin jäädä odottelemaan josko vaikka Stepa yllättäisi ja saapuisi tänne Hämeenlinnaan!  
JA HEI NII, OH GOD mä sain töitä!!1 Mikä hullu paniikki mulla onkaan päällä. 
Parin viikon päästä alkais työt ja silleesti, en tiedä miten ikinä jaksan kun oon jo koulusta päästessäni niin hirveen väsynyt. Mutta kaippa se on pakko! Helpotuksen tunne on kuitenkin suuri, hihi! Moika!

6 kommenttia:

 1. mistä sait töitä!!!:-)

  VastaaPoista
 2. wäääää Lindströmmin työvaatepesulasta :'D!

  VastaaPoista
 3. onnee hei, meiksi oli viime kesän lindströmillä :D (ja luultavasti tulevanki..)

  VastaaPoista
 4. siistii :D mäkin olin joskus 2009 kesällä hetken aikaa ja nyt näköjään uudestaan! wuhuu

  VastaaPoista
 5. multa löytyy samanlainen muumipeltiboksi ! :D

  VastaaPoista
 6. :D:D hyvä, koska toi on melko makee!

  VastaaPoista