torstai 29. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen aamuvuoro ja uus kassi(alma)kassi(alma)

Oi kevään merkkejä, ukkelikin on saapunut lumen alta näkyviin. Vaan näkyykö se enään kauaa? Iik. Saapas näkee mitä kenkä tekee HEHEE. 
Tänään oli koulusta vapaata mikä siis oli helpottavaa ja ihanaa. Toisaalta ahdistaa kamalasti, koska nyt pitäisi lukea kokeeseen, mutta NOOOOT. En jaksa. Heräsin puoli viiden aikoihin ja hurautin autolla kuudeksi töihin. Tää oli mun ensimmäinen aamuvuoro hihi. Ja sen kyllä huomasi, teki mieli nukahtaa jokasessa välissä missä ei tarvinnut liikkua. Pahinta oli viimeinen tunti. Kuunneltiin jonkinnäköistä, noh en edes tiedä mitä. Tuijotin kelloa , laskin tiilejä ja kattolevyjä ja mietin mitä ihmettä sanoisin, jos Duudsoneitten Jukka pamahtaisi ovesta sisään ja ottaisi mua kädestä kiinni. Mietin myös kuinka noloa olisi nousta penkistä ylös ja paidassa näkyisi sairaalloiset hikiläiskät siitä helvetinmoisesta istumisesta. Mietin kaikkea turhaa ja ihmeellistä odotellessani sen miehen tarinoinnin päättymistä. Mutta nyt mä oon äiteellä ja huomenna pääsenkin omaan kotiin. Heti vaan töitten jälkeen. Ja sitten alkaa armoton bailaaminen tai jotain sinne päin. 

Nyt mun käsi on kuoliossa luulisin..................Joten heitän tähän loppuun mun uudesta kassistani kuvan. Tää on tosiaan Ideaparkki-reissulla ostettu, mutta unohdin viimeksi kuvata. Tää on KESÄKASSI!!1 Jonka 
möi H&M. Makso apaut viis epee! 
Nyt vähän lepäillään, koska tää kolmen päivän päänsärkyputki alkaa pikkuhiljaa väsyttään! 

2 kommenttia:

  1. hihei!
    Kiva kassi! Missä sää oikeen oot töissä? :o
    terv. kaameen epätoivoinen kesätyöpaikan metsästäjä :-----D

    VastaaPoista
  2. Hahaa kiitos! Siinä Lindströmmillä missä olin joskus satavuotta sitten ne pari viikkoo kesätöissä! :D hihiii. koskas tulitkaan pois sieltä?

    VastaaPoista