sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kesäasut päälle ja menoXi

Ihan ensimmäisenä haluan vain mainita sen, että tää uus bloggertsydeemi on ahterista. 

Miksi saan aina ton saman omenatikkarin Lauantaipussista? Hyi. 
Perjantaina lähdin Sallan kanssa parille mikä meni kuitenkin siihen, että minä örvelsin. Onneks kuitenkin tajusin ajoissa lähteä kotiin ja kotiin päästyäni olin onnellisempi kuin koskaan. Ainakin melkein. Aamulla lähdettiin Sallan kanssa mäkkäriin eikä mikään oikein tuntunut maistuvan. Sen jälkeen lähdettiin Sirun ja Herkon kanssa Mierolaan TAAS syömään. Sieltä kurvattiinkin minille katteleen kun Hermo ja muut rullaili ja grillaili.
Ahihi Kata pois alta! 

Kotona sitten katselin telkkaria ja datailin ja olin vailla vaipua syvään masennukseen. Koska todellakin luulin viettäväni lauantai-illan yksin kotona taas. Buu. Onneksi Apsi ja Jere ottivat yhteyttä ja lähdin kävelemään kohti Myllymäkeä. Parin tunnin hengailun jälkeen lähdettiin kohti (en tiedä kehtaanko edes sanoa, mutta.......)  Hannibalia. Pakko sinne oli lähteä kun Jerellä oli show. Eivaan viiitsivitsi. Stripparisetä Nitro esiintyi ja kaikki oli innoissaan. Tuli kotiin lähdön aika ja mietin, että miten ikinä uskallan kävellä kotiin yksin kun kaikenlaisia hulluja on liikkeellä. Onneksi Mikko saattoi mut kotiin asti niin ei tarvinnut pelätä. Jouduttiin seisoskeleen varmaankin puoli tuntia kaupungilla, koska joku erittäin nuorennäköinen 53-vuotias mies ei meinannut päästää meitä koskaan lähtemään. Kertoi meille sen rillutteluista ja kuinka kerran unohti olevansa työmatkalla ja kavereidensa kanssa vaan ryyppäsi sen kaksi viikkoa putkeen. Mukavan oloinen herra, mutta juodessaan Kebab-mestasta ostamaansa puolenlitran maitoa kuolaa lensi vähän turhankin paljon. Suositteli menemään Suomen valtiolle töihin, jos haluaa olla onnellinen ja sieltä saa kuulemma hyvin palkkaa. :'D Jeppis niin juuri. Itse kuulemma työskentelee tullissa ja sillein. 

Tänään heräilin hyvillä mielin ja laitettuani itseni kuntoon köpöttelin tien toiselle puolelle Siwaan. Pikku-Eeron terassilla istuskeli yllättävän paljon porukkaa. Mä vedin melko kesäiset kledjut niskaan ja nautin auringosta :). Nauttikaa tekin, mä alan nyt syömään! 

4 kommenttia:

  1. semi nätti toi MEITSIN KUVA :DD en ees tajunnu että otit jotai kuvii siinä D:

    VastaaPoista
  2. no on! =D otin toisenkin siitä sun kauhistuneesta ilmeestä kun meinasit jäädä alle!

    VastaaPoista
  3. meizi rakastu sun noihi kenkiin!! :)

    VastaaPoista