lauantai 5. toukokuuta 2012

Huh mitä lenkkiä ja tämän päivän kuveja

Jaa, voin luvata etten liiku seuraavaan sataan vuoteen. Palasin äsken ihan kamalalta lenkiltä. Siis ihan oikeesti, jos sä tiedät olevas laiska eikä sun kunto oo parhaimmasta päästä, sä et todellakaan lähde jollain paskalla mummopyörällä, kumit tyhjinä ja ihan sairaassa vastatuulessa polkemaan kahtakymmentä kilometriä, 20 KILOMETRIÄ!!1 Huhhuh. Tossa Abc:n kohdalla sanoin äitille, että josko käytäis vaan apsilla ja mentäs takas kotio. Mutta ei. 
Parolannummen kohdalla se tuska vasta kunnolla alkoi, vastatuuli oli ihan järkyttävä, LEHMÄN KAAKERON HAJU?????? Jep, vielä järkyttävämpää. Ei siitä pyöräilystä meinannut tulla mitään kun en kestänyt sitä kamalaa lemua, aina kun ajattelin että nyt ei haise niin pahalle niin yhtäkkiä haisi kaks kertaa pahemmalle ja aloin yökkäileen ja repeileen samaan aikaan ja äiti hirnu vieressä kun poljin ihan hiki hatussa ja jojot roikku nenästä ja silmät vuoti :''''''''''''''''D Se oli niin kamalaa. No siis sittenhän me päätettiin hakee R-kioskilta yks lonkero, lipitettiin se yhdessä ja jatkettiin matkaa. Päätettiin, että paluumatka tehdään Katinalan kautta, mutta mitä helvettiä? Sieläkin oli vastatuuli ja se oli monta kertaa voimakkaampi kun Parolannummella. 
Ainakin kolme mun kaveria veti ohi autoilla, eikä tosiaan huomannut mua koska en usko, että kukaan edes uskoisi että mä fillaroin jossakin päin maailmaa.......... Nyt mä olen kuitenkin kotona ja laitoin uuniperunat uuniin, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! En voisi olla enään onnellisempi. 
Tänään heräsin kymmenen aikaa, kun äiti soitteli lähtisinkö sen ja Sirun kanssa Riihimäelle. No tottamooses, ei epäilystäkään. Kierreltiin sisustuskauppoja, mistä en ylläripylläri löytänyt mitään. Paitsi hiusharjan? What?. Nojoo. Lindexiltä löysin kahdet rintsikat, jipiii! Niitä on aina jotenkin niin rasittava mennä ostaan, tiedä sitten miksi, mutta nyt löytyi hyvät! Vielä kun löytyisi bikinien yläosa niin avot! 
AAAAAAAAAAAaa, oon nyt kyllä niin väskä, että taidan mennä tekeen kastikkeen perunoille ja kattelen telsua. 
Pitäkäähän mukava lauantai, minäkin pidän ja vielä ihan rauhaksiin. :) 
H&M 14,95
Suprise Me 8,50

2 kommenttia:

  1. toi tukka on oikeesti iha huisin kiva!! :-)

    VastaaPoista
  2. voii kiitti! =) nyt kun oon alkanu itekkin jo siihen tottumaan niin ohan se ihan kiva!

    VastaaPoista