perjantai 4. toukokuuta 2012

Ihana perjantai, asu ja ihan uusi otsatukka!

WWWOAH. Tänään ostin, ostin ja ostin. Ensimmäisenä heräsin kahdeksalta, laittauduin ja lähdin kävelemään kouluun. Jaksoin Hermanssille asti, eli en kovin kauas ja Aliisa tuli minut noutamaan. Piti tehdä mun kirjallinenosuus koulussa loppuun, mutta vitttttttu mä sanon. Koulun koneet lagas NELJÄ kertaa, tallennukset ei tosiaan jääny sinne vaan meikä kirjotti menekit ja vithu pohdinnat VIISI kertaa. Haloo.......................... Ihan itkussa väänsin niitä sielä. Sitte, piti lähtee open kanssa hakeen työkaluja ja sen sellaisia Sirulta pois niin kas kummaa, ne menee koulutukseen ja MÄ lähden YKSIN sillä koulun romupaska-autolla ajaan Ojoisille. Ok, hengissä ollaan joo eikä auto jättänyt mua mihkään tien päälle. Mutta kuitenkin MITÄ RAIVOA OLIN TÄYNNÄ!!!!!!!!1111666 
Sitte kävelin ihan lungisti kaupunkia kohti koulusta ja joku ihan hirvittävä jäbä ajaa arskat päässä, ikkuna auki ja musa täysillä ja lähettelee mulle jotai lentopusuja? Kiitos. En ottanut vastaan ja koitin peitellä sitä repeilyn määrää etten vahingossakaan loukkaisi sitä. Ja miten idiootilta näyttäis kun repeilee yksin eikä ketään lähimaillakaan?
Siru pääsi kahdelta töistä ja mä venailin about puoli tuntia istuen tuulessa ja tuiskeessa lukien mun valmista kirjallistaopinnäytefakinggggtyötä. Sain siitä paperihaavan<3333333333333 luv it. 
Käytiin vähän shoppailemassa kaikkee. OUJEE henkareita 5 kpl 0,99 epee, arvakkaa lähtikö mukaan!! NO LÄHTI. Ostin myöskin H&M:stä semmosen kivan paitulin, voisin sen huomenna teille kuvata koska nyt en yllispyllis jaksa. Ostin myös tänään 1v täyttävälle Rasmukselle synttärilahjan ja niin teki Sirpaliisakin. Meinasin myöskin ostaa sille Prismasta kortin missä luki, "Bailaa, revittele" oujee. Oikein osuva kortti yksi vuotiaalle. En ostanut sitten korttia laisinkaan. Ostettiin Sirun kanssa myöskin äiteelle jo valmiiksi äitienpäivälahja. Sen voin kuvata sitten kun se sille ojennetaan, hihi.  
Sirun kans löydettiin siistit mukit Suprise Me-kaupasta ja nekin kuvaan huomenna! Ensimmäinen kerta kun löysin jotkut helmet mukit, mitkä HALUSIN ostaa :'D. 
Meitsin, Aliisan ja Juulin, tainoh pääosin mun ja Allun loihtima LISKO :'D.
Olisipa jo huominen, koska meinaan tehdä herkullisia uuniperunoita omnomnom! Tänään en enään viitti tehä kun kellokin on jo miljoona. Ja kas kummaa, it's friday ja mä olen yksin himassa? Ei se mitään. Tänään on lepopäivä ja niin on huomennakin. Jaksaa sitten sunnuntaina juhlia Rasmusta :------).
Nyt kiirehdin avaan Lauralle ja Suskulle oven! 

Täshä vähän asua ja kuvaa meikäläisestä tännnäää! 
Jeppis, hyviä perjantai-iltoja <3 

2 kommenttia:

  1. tossa kolmanneks alimmassa kuvassa missä näkyy oikeestaan vaan simmut näytät ihan heli kajolta !!! :))

    hamish

    VastaaPoista
  2. hahahaa no en kai sentään! =D varmaan toi kaulaliina tekee sen!!1

    VastaaPoista