torstai 3. toukokuuta 2012

Huisi päivä, huisit ajatukset ja eilinen asu

Koska mun opinnäytetyön kirjallinenosuus on todella pahasti kesken, mun ei pitäisi olla tässä. 
Tulin juurikin töistä ja ajattelin katsoa tämän päivän Salkkarit ja Iholla jaksot. Ja sitten voisin vähän miettiä josko jatkais sitä kouluhommaa. Huomennahan sen pitäisi olla valmis joten olis ihan hyvä jatkaa saatana. 

Mä heräsin tänään vasta kymmeneltä. 
Lähdin kävellen kaupunkiin tuntia ennen kampaaja-aikaa. 
Mua inhottaa kuulla ihan ohimennen, jos joku sanoo jotain pahaa vaikka se ei tarkoittaskaan mua. Mutta tänään kuulin, kun joku poju sanoi "aika rohkee pää tohon kroppaan". Väkisinkin miettii, että tarkottiko se mua? Mutta sitten huomasin jonkun kaljun vähän tukevamman jäbän ja koitin uskotella itselleni, että sitä se tarkoitti. 
Koska miksi mun pää olis liian rohkee tähän kroppaan? :'D 
Jatkoin sitten matkaan ja päätin, että haluan istuutua jonnekkin.
Istahdin kirkkopuistoon, vedin hupun päähän, arskat silmille, kuulokkeet korville ja muumilimukka käteen. 
Istuskelin siinä ja katselin puluja. Ja mulle tuli outo fiilis, teki mieli alkaa kuvaamaan niitä, mutta kamera jäi kotiin. Muutenkin aamulla kun näin Ilta-Sanomien sivuilla ton huikeen kuvan. Mä rupesin funtsiin kuinka siistiä se oikeesti oliskaan. Makaat jossakin kälysessä kopissa muutaman päivän ja napsaset siistin kuvan joistain eläimistä, mut luulis ton nyt oikeesti olevan sen arvosta Terveisin Eero Vanala. Heh. Mutta joo. 
Koska päivitin Facebookkiin miten mahtavaa mulla oli yksin muumilimua juodessa, päätti Lila soittaa mulle ja liittyä seuraan. Käytiin vetämässä kaffet nopeesti naamariin ja mä lähdin kampaajalle. 

KANPAAJALLA ehdotin ensiksi suoraa otsatukaa ja kehotin jättämään pidemmäksi, koska pelkäsin sen tuovan esiin jättimäistä pallopäätäni. Ja voitaisiin sitten leikata perusvino-otsis. Mutta tälläkertaa kampaajani sanoi "Saija sulla on ollut se vino-otsis jo 7 vuotta, tää sopii sulle" eikä se sitten suostunut leikkaamaan mulle sitä vinoatukkaa :D. Mä epäröin ehkä vartin tota suoraa. Se otti musta kuvankin ja lähetti Sirulle siinä toivossa, että sieltä tulis jotain tosi fiksua ja rohkasevaa kommenttia. Sillä aikaa kun odotettiin Sirun vastausta, me luettiin seiskaa, mutta se olikin vaan Anun jonkinlainen väsytystemppu. Ja sitten mä suostuin siihen suoraan otsikseen. KAADDÄMET. 

Sitten maailman ihanin Ukki heitti minut töihin. Jossa mua odotti jokseenkin hassu tunnelma. Tiedä sitten miksi...... Mutta huomasin olevani erittäin hidas silloni kun ajattelen muita juttuja. Yhtäkkiä alkoi kovasti ahdistamaan kun mietin, että jos pyyhkeen sijasta minä itse tipahtaisin kellariin o_o.  Työpäivä eteni todella hitaasti. Ja kotimatka sen jälkeen tuntui oikein helvetilliseltä, eikä se hirvittävä pisuhätä yhtään auttanut asiaa! 
Kello on jo 23, joten perkale sentään, minä siirryn Katsomon puolelle ja sen jälkeen ahkerana kouluhommien kimppuun! Unia teille :-------). 

Ps. Täs meikän eilinen asu.........
+ tiätty sitte tennarit.

2 kommenttia:

  1. Mitä kampaajaa sä suosittelet hämpästä?:) hakusessa ois joku hyvä (tietty) :D

    VastaaPoista
  2. no mä ite käyn siinä parturi-kampaamo Pääpaikassa mikä on Hallituskadun varrella ja sielä semmosella Anulla kun se on perhetuttu. mut oon käyny siinä samassa mestassa myöskin parilla muulla, mutta nimiä en muista. kaikki sielä taitaa osata hommansa!:)

    VastaaPoista