keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kledjut tänään ja termoja eli terveisiä

Anteeksi hissutteluni. Oon taas ollu tällä viikolla niin vähän kotsassa etten oo oikein ehtinyt panostaa tähän puuhaan. Töiden jälkeen töitä ja silleen. Tänään ei kuitenkaan ollut iltavuoroa joten JIIHHAA! 

Tää aamu lähti hienosti käyntiin. Illalla jo ihmettelin kotiin tullessani, että ompas äitin autonrengas littana. Vähän potkin sitä ja katselin muita renkaita ja koitin soittaa äitille. En saanut sitä kiinni joten päätin mennä sisälle nukkumaan. Aamulla lähdin äiteen luokse ja kuuntelin koko matkan kun renkaasta kuului huvittavaa lätinää. Totesin perillä renkaan olevan puhki ja siitäkös äiti riemastui. Muutenkin oli kiire ja siinä sitten kaksi blondia alkaa vaihtamaan rengasta. Mutta hienosti se sujui :D. Pyörittelin vanhan renkaan seinän viereen ja huomasin, että siinä oli kiinni ihan törkee ruuvi................ jee. POKS. 
Mutta aamussa oli jotain söpöäkin, kuten Hämeen Sanomien sarjakuvat. 
Pääsin sitten työssäoppimispaikalleni ja vaihdoin nopsaa vaatteet. Lähdettiin Riston "hörskälle" ja kello olikin 08:51 kun saatiin hommat Aliisan kanssa valmiiksi!!1 Eikun soitto Ripelle ja se tulikin melkein heti meidät noutamaan ja päästiin kotiin. Se oli oikein fiksu ja opettavainen yhden tunnin mittainen työpäivä :).
Miinusta tälle päivälle tulee mandariineista.... tai satsumoista mitkäliekään. Ne on niiiiiiiiiiiiiiiiin herkullisia, mutta päätä alkaa särkemään koska oon niin tarkka niitten valkosten ällöttävien juttujen kanssa. Menee aina joku puolituntia kun revin niitä irti ja sitten vasta pääsen nauttimaan itse hedelmästä :< . Ja sekin nauttiminen kestää alle minuutin.............
You see?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti