tiistai 1. toukokuuta 2012

VAPPUJAAAAAAAAAAA!!1

Huomenta tänään jo toisen kerran. On 1.5. ja kello on 21:04. Heräsin juurikin neljän tunnin päikkäreiltä ja lähdin samantien hakemaan äiteeltä mun pyörääni. Ajattelin sen helpottavan mun elämääni, mutta perillä huomasin pikkuveljeni päästäneen pyörän ihan kamalaan kuntoon. Kiitosta vaan. 

Eilinen vietettiin Lauralla porukalla. Ja oli mukavata. Kunnes sitten lähdettiin kaupungille ja fiilikset muuttui täysin. Loppuilta menikin sitten selvinpäin ja suorastaan vitutti olla Hämeenlinnassa........... HUOH. Minttu ja Laura oli tehnyt hyvää pitsaa ja niitä hyviä tikkuja missä oli lihispullaa,nakkeja,juustoo ja viinirypälettä. Musta oli niin huvittavaa huomata Sofin reaktio kun se huomas, että pitsassa on ananasta. Tosin se huomas sen ihan liian myöhään samalla hetkellä kun haukkasi palan :D. Mä olin just hetki ennen sitä tehnyt ihan saman virheen.  
Onneksi torilta löytyi muutama hyvä tyyppi sieltä niiden alaikäisien tuntemattomien keskeltä. Ens vuonna vappua vois viettää HIMASSA tai sitten jossain muualla, mutta ei pliis enään samaa. Pikkusena oli paljon kivempaa ja varsinkin sillon kun kaupungilta tunsi kaikki ja baariin ei päässyt :D! 

2 kommenttia:

  1. Sulleppa linkkasin Liebster Blog awardin :)
    http://rriina.blogspot.com/2012/05/liebster-blog.html

    VastaaPoista