lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kalispera! Kuvia Kreetalta

 Koska mä en jostain syystä jaksa yhtään keskittyä minkään stoorin kirjoittamiseen, päätin, että annetaan kuvien ja kuvatekstien kertoa. :) 
Mutta näin aluksi niille jotka eivät sitä tienneet, lähdin viime torstaina Kreetalle ja palasin eilen. Ja olisin ihan heti valmis palaamaan takaisin sinne. Tylsä Suomi. 

Rasmus ojentamassa linssinsuojusta. Kitoooos!
Minigolffia nää jaksoi pelata varmaan joka päivä. Itse innostuin vasta viimeisinä päivinä. 
Ja kuka rikkoikaan sääntöjä heti ensimmäisenä iltana. 
Pekka!!1 AINIIII ette ikinä arvaa hihi. Mauri-kisu oli vieläkin sielä! Ja se kantoi masussaan lisää kisuja. Hyvä Mauri! Todisteita voin antaa kun saan Sirulta kuvia :'D. Ihanaa!
Jermu lankuttaa.
Tän jälkeen mun jalkapöydässä komeili hieno mustelma.
Starbucsissa käytiin kahdesti loman aikana. Tietämättömille tiedoksi se sijaitsee Haniassa. Ja siellä palveli molemmilla kerroilla varmastikkin koko paikan komeimmat Alex ja Manos. 
Sex on the beach tais jäädä mun ainooksi drinksuksi koko matkan aikana. Mitä nyt välillä kerran tai kaksi joutui juomaan ruoan päälle rakit. 
Hönöt rannalla

HAA! Uusinta kuva.
JIIHHAA. Paloin viikon aikana kaks kertaa. Ekalla kerralla kokonaan ja toisella kerralla vaan etupuoli. Molemmilla kerroilla makasinkin sängyssä ihan jäässä ja huonovointisena ja liikkuminen oli helvetillistä. Hyi. Nyt kun tarkemmin muistelee niin olishan sitä aurinkorasvaa voinut käyttää vähän enemmän. 
Hanian kaduilta bongasin Paavon paha päivä-paidan. 
Löysin rannalta rapurallaan osasia ja koitin kovasti koota kaverin kasaan.
Itse Ramstain rantapuuhissa :)
Atlas, meidän luottokauppa aivan nurkan takana.
"Aaaaand one Amstel please"....... eiiiii vaineskaan. Mythos.
Kaatokymppi kuuluu asiaan.
Siru, Herkko, Jesse ja Atte meni kokeileen Fishspa-juttuja. Mä en viitsinyt lähtee tohon hommaan mun palaneilla jaloilla.  Muut menikin shortseissa ja teepaidoissa kun mulla oli päälläni legginssit, villatakki ja kaulahuivi :D. TTTTOU!
Pienet keskarit. 
B2 meirän huone! HAHA, oli muuten just viereinen huone missä majailtiin kaksi vuotta sitten.

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi kuvia tähän postaukseen. Heti ensimmäisenä päivänä mua pisti ampiainen. Mun on pakko jakaa tää teidän kanssa, koska se oli ensimmäinen kerta ikinä. Ja se sattui. Illemmalla kun altaalla ei enään ollut muita kun minä, iskä, Jermu ja Atte. Heittelin niille altaanreunalta palloa ja ASTUIN AMPPARIN PÄÄLLE. Ja se homosaatana pisti mua. >:( Sen jälkeen liiskasin sen pomputtamalla palloa sen päällä. 666

Loma oli kaikinpuolin ihana ja rento. Ja mulla on jo nyt ihan järkyttävä ikävä sinne takaisin. :<

Laittelen tänään tai huomenna kuvia ostoksista. Adio! 

2 kommenttia: