sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kreetan ostokset, ohoi ohoi

Nyt tähän ihan ensimmäiseksi mainittakoon Sergio Ramos. Kuinka suuri järkytys kun tänään terassilla Espanja - Italia peliä seuratessani huomasin Sergion leikanneen hiuksensa. Vaikka eilen pikkuveljeni ystävä kertoi asiasta en kuitenkaan voinut uskoa. Mutta tottahan se oli :''''(. No, on se silti ihan yhtä komea. Ah. 


Mä en oikeastaan etsinyt Kreetalta muuta kun kenkiä ja niitä en todellakaan loppujenlopuksi löytänyt. Vaatteitakaan ei ihan kamalasti tullut osteltua. Tärkein oli mekko Jebun rippijuhliin ja sen löysinkin.

Woah, sydämeni valloittanut paita. Stradivarius 19,95€. 
Stradivarius ja hintaa oli alle kybä.
Hahah tää oli niin lepposan ja ihana näkönen huppari, että oli pakko ostaa ja nyt tää onkin mun lemppari. Tätä näkyi melkoseen hintaan katukaupoissa, mutta bongasin tämän Haniasta kahdella kympillä :).
Stradivarius 22,5€. Hieman ryppynen rinkkaan sullomisen jäljiltä. Mutta tää on se mekko minkä meinaan laittaa rippijuhliin. Ja tää näyttää paljosti paremmalta ja kivammalta päällä! Näettepä sitten :)
Almost aidot. Näitähän on sielä joka kohdassa myynnissä ihan eri hintoihin. viidestä eurosta kybään. Nää oli 8€. Ostin kun halvalla sain.
Pull & Bear 14€. Juurikin tässä alemmassa kuvassa näkyy paljosti paremmin shortsien väri. Ei ne oo noin vaaleet kun tossa ylemmässä. 
Stradivarius 9,95€ , aivan ihana lompakko!
Nää kynsilakat ostin eri mestoista, mutta molemmat oli jotain turistikauppoja. Toinen oli 5€ ja toinen oli 1,5€ :'D.
Katuhoodeilta ostettuja, 2€ per koru.
Tän käsirasvan kävin ostamassa jostakin luontaistuotekaupasta, koska tää tuoksuu ihanalle ja tuntuu kivalle! Ja hintaa oli muistaakseni vähän yli 5€. Tuli niin kiireessä haettua se omaan taskuun etten kerinnyt hintaa sen pahemmin katsella. 
JEE kilpurikynttilöitä! 2€.
Hih, tää oli aivan mahtava ostos. ja olikin sen 2,5€ ! 
Jostain turistikaupasta ostettu ja hintaa oli 5,5€.
Viidellä epellä lähti Toffifeet Hanian lentokentältä kotiintuomisiksi! 
Namnam! Atlaksesta yks pussi 1,25€. 
Mitaaaah siis tää on jotain niin ihanaa purkkaa. Miksi ostin vaan tän yhden ja ainoan? Makukin säilyy tavallista kauemmin :D Makso vajaat kaks eukkoo.

Tästä postauksesta jää nyt uupumaan mun lemppariostokset eli unisiepparit. Niitä tuli ostettua pari, mutta kuvaan ne sitten paremmin kun ajattelin esitellä myöhemmin joku päevä kaikki mun söpöliinit! :---) Nyt hilaan ahterini pois koneelta. Hyvää ens viikkoa teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti