tiistai 17. heinäkuuta 2012

"Ettei kellään ois orpo olo......."

Ja ttttuosta päässä soi Kuningasidea - Enemmän duoo ku sooloo , koska tää soi radiossa melkeinpä kokoajan. Ja töissä tulee väkisinkin kuunneltua radiojuttuja. Eilen jouduin hetken kuuntelemaan jeesuskanavaa kun tuli niin kova kiire ja säädöt jäi vähän kesken. 
Ja musta on niin huvittavaa kuinka se radio on sielä niin iso juttu mulle. Ootan kokoaika jotain tiettyä biisiä, esim tänään mulla oli yks biisi minkä halusin kuulla ja oi sitä onnea kun se yhtäkkiä soitettiin! Laitan sen sitten tän postauksen loppuun. Mutta tähän väliin linkittelen toisen hyvän biisun HAHA :'''D 
"Puumaa mä metsästän täältä kivimetsästä...." trallalalallaa.
Tänään töiden jälkeen lähdettiin äiteen kans etsimään kumisaappaita, koska täällä näyttää olevan melko sateisia päiviä. En kuitenkaan löytänyt punaisia tai keltaisia kivoja, paitsi Hai-saappaat jotka maksaa maltaita.  Päädyin ostamaan semmoset tummansiniset perus kumpparit ja ostin vihdoinkin sadetakin, mistä oon jo kauan höpötellyt. Sekin on ihan tavallinen tummansininen sadetakki. Nyt vaan odottelen niitä ihanaisia syksyn sadepäiviä :----). 
 Ja radiosta vielä sen verran, että en voinut olla repeilemättä kun joku jäbä halus että sielä soitettais Heli Kajon - Elämäsi suloisin virhe....................... Mun mielestä sen biisit ei ole edes kovin hyviä. Sama kun radiossa soitetaan Haloo Helsinkiä, sitäkään en voi sietää.   
Mutta unohtakaamme nämä. HUOMENNA on vapaapäivä ja tättäräärää en kerrokkaan vielä mitä minä meinaan puuhailla. Siihen palaan sitten huomenna illalla. Ja seuraava työpäivä on torstaina ja iltavuoro. Mikä on ehkä aika paska juttu, koska perjantaina on heti aamuvuoro............. Mennään taas parin tunnin yöunilla. Nyt viikonloppuna on myöskin Wanaja-festivaalit. Huikeeta. Perjantaina mennään Sirun ja äitin kanssa sisälle, että äitee pääsee fanittamaan Elokuuta. Itse olen myöskin siitä kovin innoissani, mutta samaisena päivänä on myöskin FREEMAN! :'D ja Pariisin kevät. Myöskin Stamina, se on siisti nähdä vaikken sitä kuuntelekkaan sen kummemmin. Lauantaina olis ollut Lapko ja vähän harmittelee kun ei oo sille päivälle lippua, mutta lohduttaudun sillä, että vuonna 2007? näin sen samaisilla festareilla. Ville Malja on kuumis! puspus. 
Nyt taidan siirtyä päikkäreille (ylläri)! Palataan! JA HEI. Tässä se biisi mitä radiosta odottelin. 
Sopi oikein hyvin ankeeseen ja uniseen aamuun. :D:D:D:D

2 kommenttia: